Crypto-Prijzen.nl

Cardano’s prijs maakt opmerkelijke winsten te midden van de lancering van Hydra

Cardano’s prijs maakt opmerkelijke winsten te midden van de lancering van Hydra

Cardano (ADA/USD) leed op 4 december aan een grote crash, nadat de koers een dip van bijna 25% had opgetekend. Marktanalisten hebben nu verklaard dat de prijs van Cardano een grote bullish comeback zou kunnen maken.

Cardano’s verborgen bullish divergentie

Analisten die de prijsactie van Cardano hebben geëvalueerd, hebben een verborgen bullish divergentie geïdentificeerd. Een recente analyse van het YouTube kanaal “CoinsKid” merkte op dat de daling van ADA tot $ 1,27 een dalend wigpatroon was, wat een bullish vlag is.

ADA heeft een licht prijsherstel gerealiseerd met een winst van 3,4% in de afgelopen 24 uur. De altcoin wordt momenteel verhandeld op $ 1,30 en vertoont tekenen van het doorbreken van de weerstand op $ 1,34 en keert terug naar zijn vorige cycli na een sterke bull run.

Het dalende wigpatroon duidt op een sterke prijsactie en ADA zou het volgende doel kunnen stellen op $ 1,47. Dit zal een opwaartse trend van 10% zijn ten opzichte van de huidige niveaus. Bovendien laat de huidige recessie in de prijzen van ADA zien dat de altcoin zijn marktbodem nadert en dat de neerwaartse trend binnenkort uitgeput kan raken.

Cardano’s schaaloplossing, Hydra, gelanceerd

Cardano’s reis naar slimme contracten is gemarkeerd met interessante ontwikkelingen die helpen bij het prijsherstel van het ADA token. Het netwerk werkt aan een oplossing voor het opschalen van laag twee, bekend als Hydra, en de basis hiervoor is al gelegd.

Het team achter de Hydra upgrade heeft de tweede pre-release, end-to-end integratie van Cardano’s node gelanceerd. Het team van ontwikkelaars achter deze blockchain heeft 3057 nieuwe commits toegevoegd op GitHub, wat een opmerkelijke stap is in de richting van de lancering van Hydra.

Het lanceren van een Layer 2 schaaloplossing op de Cardano blockchain is de sleutel tot het succes ervan. Hydra maakt de gelijktijdige verwerking van transacties en slimme contracten op de Cardano blockchain mogelijk.

Hydra on Cardano zal vergelijkbare resultaten opleveren als sharding op de Ethereum blockchain. Het zal parallelle blockchains creëren, die de schaalbaarheid op het netwerk zullen vergroten door de snelheden te verhogen.

Naast het schaalbaar maken van het Cardano netwerk, werkt het ontwikkelteam van Cardano ook aan een portemonnee voor de altcoin. De portemonnee verhoogt de compatibiliteit en zorgt ervoor dat de portemonnee werkt met de nieuwste versie van het knooppunt genaamd v.1.32.1.

The post Cardano’s prijs maakt opmerkelijke winsten te midden van de lancering van Hydra appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*