Crypto-Prijzen.nl

Cardano wordt het op twee na grootste onderdeel van het GDLC fonds

Cardano wordt het op twee na grootste onderdeel van het GDLC fonds

Grayscale Investments heeft Cardano (ADA) gekocht en toegevoegd aan het Grayscale Digital Large Cap Fund (GDLC). Naar verluidt heeft Grayscale proportionele hoeveelheden van de bestaande componenten in het fonds verkocht en de contante opbrengst gebruikt om de ADA te kopen.

Deze toevoeging maakt deel uit van het opnieuw in evenwicht brengen van GDLC, waardoor de fondscomponenten op een totaal van zes munten komen. Dit zijn Bitcoin (BTC/USD), Ethereum (ETH/USD), Cardano (ADA/USD), Bitcoin Cash (BCH/USD), Litecoin (LTC/USD) en Chainlink (LINK/USD). BTC blijft de dominante cryptocurrency en vormt 67,47% van het fonds. ETH komt op de tweede plaats met een aandeel van 25,39%, en hoewel ADA de meest recente toevoeging is, is het de op twee na grootste component van het fonds, goed voor 4,26% van het portfolio. BCH volgt met 1,03%, op de voet gevolgd door LTC met een belang van 0,99%. LINK is de kleinste cryptovaluta in het fonds met een aandeel van 0,86%.

Elk aandeel in het fonds omvat 0,00044919 BTC, 0,00263059 ETH, 0,71069603 ADA, 0,0046159 BCH, 0,00160755 LTC en 0,01053027 LINK. Grayscale legt uit waarom het bedrag van elke munt in het fonds in de loop van de tijd afneemt en zei dat de GDLC geen inkomsten genereert. Als zodanig distribueert het componenten om zijn kosten te dekken.

Een steeds groter wordend portfolio

In een reactie op de toevoeging van ADA aan GDLC zei Grayscale’s Vice President of Finance, Edward McGee, het volgende:

“We zijn verheugd Cardano te verwelkomen in het portfolio van ons Digital Large Cap Fund terwijl we eraan werken om ervoor te zorgen dat ons gediversifieerde fonds veilig activa kan aanhouden die samen 70% van de volledige digitale activamarkt uitmaken.”

Hij voegde eraan toe dat digitale valuta beleggers een unieke investering geven. Daartoe zet het bedrijf zich in om zijn fonds uit te breiden om beleggers toegang te bieden tot toonaangevende digitale activa via gereguleerde en vertrouwde producten. Dit nieuws komt nadat Grayscale de lijst met cryptocurrencies heeft bijgewerkt die het aan zijn verschillende trusts wil toevoegen door 13 munten toe te voegen.

Nadat Grayscale ondersteuning voor ADA aankondigde, steeg de prijs van de munt aanzienlijk om te handelen tot $ 1,38 (£ 1,00). Hoewel de munt op het moment van schrijven een kleine correctie heeft ondergaan om te handelen op $ 1,36 (£ 0,99), blijft hij de grootste winnaar in de top 10 van toonaangevende cryptocurrencies met een verandering van 2,55% in de afgelopen 24 uur.

The post Cardano wordt het op twee na grootste onderdeel van het GDLC fonds appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*