Crypto-Prijzen.nl

Cardano voegt 50.000 nieuwe stakingsadressen toe

Cardano voegt 50.000 nieuwe stakingsadressen toe

Cardano (ADA/USD) heeft een nieuwe mijlpaal bereikt na het toevoegen van meer dan 50.000 nieuwe stakingsadressen. Na de toevoeging heeft het blockchain platform nu meer dan 658.000 stakingsadressen, gebaseerd op gegevens van het Pooltool aggregatieplatform.

Cardano kijkt naar de adoptie van El Salvador

De oprichter van Cardano, Charles Hoskinson, heeft onlangs verklaard dat El Salvador, dat het eerste land was dat Bitcoin als wettig betaalmiddel gebruikte, binnenkort ADA zal benaderen voor een soortgelijk doel.

Terwijl hij sprak over de waarschijnlijkheid van de adoptie van Cardano, verklaarde Hoskinson dat zijn team valuta aan het bespreken is met de El Salvadoraanse regering en dat de deal binnenkort zal worden bevestigd. Bovendien zei hij dat hij persoonlijk langs moet komen om de overeenkomst af te ronden.

Een plan dat verder gaat dan de acceptatie van Bitcoin

Hoskinson merkte ook op dat het plan van El Salvador om zijn economie te digitaliseren de acceptatie van Bitcoin (BTC/USD) ver overstijgt. Volgens hem gaat het plan niet alleen om het adopteren van Bitcoin, maar om het volledig te legaliseren, wat geen enkel ander land heeft gedaan.

Als de deal werkelijkheid wordt, wordt het een enorme prestatie voor Cardano en zijn crypto activa.

Cardano is de laatste tijd erg druk op de markt

De proof-of-stake blockchain is de laatste tijd erg druk geweest. Hoskinson kondigde eerder aan dat het platform van plan is een onderzoekspaper over algoritmische Stablecoins te publiceren. De aankondiging valt samen met de groeiende acceptatie en verbetering van het platform in de gemeenschap. Dit heeft ook een positieve invloed gehad op de prijs van ADA, het oorspronkelijke token.

Cardano wil ook de mogelijkheid onderzoeken van wat het ‘Stablefees’ noemt, die gekoppeld zullen worden aan een verzameling valuta’s. Het platform zegt dat het prijzen zal bieden die voorspelbaar en eerlijk zijn.

Cardano is ook betrokken bij een samenwerkingsovereenkomst met de Ethiopische overheid voor de implementatie van een op blockchain gebaseerd ID-systeem voor studenten/leraren dat zal worden gebruikt om cijfers te valideren.

The post Cardano voegt 50.000 nieuwe stakingsadressen toe appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*