Crypto-Prijzen.nl

Cardano prijsvoorspelling: op schema om recordhoogte te bereiken

Cardano prijsvoorspelling: op schema om recordhoogte te bereiken

Cardano (ADA/USD) staat niet langer aan de zijlijn. De prijs van de munt is de afgelopen 24 uur met meer dan 15% gestegen en handelt op het hoogste niveau in meer dan een maand.

Er zijn rebounds

Cardano is een relatief populair blockchain project dat in gelijke mate controversieel is. Het doel van het project is om te helpen bij het oplossen van enkele van de grootste uitdagingen waarmee instellingen worden geconfronteerd. De ontwikkelaars denken dat ze het project kunnen gebruiken op gebieden als onderwijs, gezondheidszorg en supply chain management.

Tegelijkertijd is Cardano een Ethereum killer, dankzij de onlangs geïntroduceerde slimme contract technologie. Slimme contracten is de technologie waarmee bedrijven en ontwikkelaars applicaties kunnen bouwen zoals die in de Decentralized Finance (DeFi) industrie.

De Cardano prijs steeg een paar maanden geleden sterk toen investeerders de lancering van de mogelijkheden voor slimme contracten toejuichten. Deze lancering gebeurde via de Alonzo hard fork.

Sindsdien presteerde de prijs echter slechter dan zijn concurrenten. Terwijl Ethereum bijvoorbeeld naar een recordhoogte is gesprongen, bevindt Cardano zich nog steeds ongeveer 25% onder het hoogste niveau ooit. Hetzelfde geldt voor andere cryptocurrencies zoals Bitcoin, Binance Coin en Solana.

De ADA prijs begon maandag aan een sterke bullish uitbraak. In de afgelopen twee dagen is de munt met meer dan 20% gestegen. Deze prestatie is voornamelijk vanwege technische redenen, aangezien de prijs een driehoekspatroon vormde, zoals ik hieronder zal uitleggen. Deze uitbraak was inderdaad in lijn met mijn voorspelling over Cardano die maandag elders werd gepubliceerd.

Toch staat Cardano op de lange termijn voor grote uitdagingen. De belangrijkste is dat Ethereum nog steeds sterk aan de gang is. De DeFi platforms hebben nu een totale waarde vergrendeld (TVL) van meer dan $ 180 miljard. Het is ook verantwoordelijk voor de meeste blockchain transacties die tegenwoordig bestaan.

Cardano prijsvoorspelling

Cardano price

De 4-uur grafiek laat zien dat de ADA prijs de laatste tijd in een krap bereik zit. Het is op een smal pad gebleven, zelfs terwijl andere cryptocurrency prijzen weer opveren. Als u echter goed kijkt, ziet u dat de munt een driehoekig patroon heeft gevormd.

Daarom was het relatief eenvoudig te voorspellen dat er een uitbraak zou plaatsvinden. Maar aangezien dit een symmetrische driehoek was, was het relatief moeilijk om de richting van deze uitbraak te voorspellen.

Nu is de munt boven het 25- en 50-daagse volumegewogen voortschrijdend gemiddelde (VWMA) gestegen. Ook de MACD bleef stijgen. Nu, met deze vonk, is er een kans dat de munt naar zijn hoogste punt ooit zal stijgen.

The post Cardano prijsvoorspelling: op schema om recordhoogte te bereiken appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*