Crypto-Prijzen.nl

Cardano prijsvoorspelling: break-and-retest voor meer winst

Cardano prijsvoorspelling: break-and-retest voor meer winst

De prijs van Cardano (ADA/USD) is naar een belangrijk ondersteuningsniveau gedaald naarmate de winstnemingen worden hervat. De munt zakte naar $ 2,47, ongeveer 15% onder het hoogste punt deze week. ADA heeft een marktkapitalisatie van meer dan $ 81,5 miljard, waarmee het de derde grootste cryptocurrency is na Bitcoin en Ethereum.

Er is een momentum voor jullie

Cardano is een blockchain project dat is gestart door Charles Hoskinson om enkele van de grootste uitdagingen in sectoren als detailhandel, financiën, onderwijs en landbouw aan te pakken. De routekaart van het platform heeft vijf fasen, waaronder Byron, Shelley, Goguen, Basho en Voltaire.

De ontwikkelaars van Cardano werken nu aan het Goguen tijdperk, dat de technologie voor slimme contracten zal introduceren. Om te beginnen is slimme contracten de technologie die de ontwikkeling van gedecentraliseerde applicaties in platforms zoals Solana en Ethereum mogelijk maakt.

Door de slimme contracttechnologie te lanceren, helpt Cardano een van de grootste mysteries over zijn platform op te lossen. Vorige maand vroeg Mike Novogratz, de invloedrijke cryptocurrency investeerder, zijn Twitter volgers om enkele van de op Cardano gebouwde projecten te laten zien.

Toch is er geen bewijs dat ontwikkelaars zullen overstappen op het ecosysteem van Cardano. Bovendien werken veel van de bestaande projecten zoals Solana, Hadera Hashgraph, Ethereum en Polkadot relatief goed.

De Cardano prijs trekt zich ook terug naarmate het sentiment in de cryptocurrency industrie afneemt. Inderdaad, na deze week tot meer dan $ 50.000 te zijn gestegen, is de prijs van Bitcoin gedaald tot iets onder $ 47.000. Tegelijkertijd is Ethereum gedaald tot ongeveer $ 3.100, terwijl de totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies die door CoinMarketCap worden gevolgd, is gedaald tot meer dan $ 2 biljoen.

Analisten kijken tijdens de aan de gang zijnde Jackson Hole top naar informatie over rentetarieven en het afbouwen van activa aankopen door centrale banken. Dus, wat nu voor de ADA prijs?

Cardano prijsvoorspelling

Cardano price

De dagelijkse grafiek laat zien dat de Cardano prijs recentelijk is hersteld. Inderdaad, op zijn hoogtepunt deze week was de munt meer dan 200% gestegen ten opzichte van het laagste niveau in juli. Onderweg vormde de munt een cup-and-handle patroon dat in rood wordt weergegeven. Deze week bewoog de ADA prijs zich boven de bovenkant van het cup gedeelte. Nu is het gedaald en heeft het dit niveau opnieuw getest. In prijsactie analyse staat dit meestal bekend als een break-and-retest benadering, wat betekent dat de munt waarschijnlijk de bullish trend zal hervatten. Dit wordt bewezen door het feit dat het boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen is gestegen.

The post Cardano prijsvoorspelling: break-and-retest voor meer winst appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*