Crypto-Prijzen.nl

Cardano prijsbeweging: hoe zal de Basho fase de waarde van ADA beïnvloeden?

Cardano prijsbeweging: hoe zal de Basho fase de waarde van ADA beïnvloeden?

Cardano ADA/USD is een Proof-of-Stake (PoS) blockchain netwerk dat is gebaseerd op peer-reviewed onderzoek en een consistent ontwikkelingsniveau heeft gezien door middel van op bewijs gebaseerde methoden.

Cardano is ontworpen als een gedecentraliseerd applicatie-ontwikkelingsplatform (dApp) met een grootboek met meerdere activa en verifieerbare slimme contracten, mogelijk gemaakt door het ADA token.

De vooruitgang van de Basho fase als katalysator voor groei

Op 11 januari hebben we besproken of het ADA token na de laatste ontwikkelingen $ 2 zou kunnen bereiken .

Op 16 januari zagen we dat er een rapport op Twitter werd geplaatst waarin Input Output liet zien hoe ze Cardano in 2022 opschalen via de Basho ontwikkelingsfase, bedoeld om te voldoen aan de vraag van de nieuwe functionaliteit die met slimme contracten naar Cardano kwam.

In het rapport werd opgemerkt dat het bedrijf achter Cardano zowel on- als off-chain verbeteringen zou ontwikkelen, wat de weg vrijmaakt voor het groeiende gedecentraliseerde applicatie (dApp) ecosysteem.

De Basho fase zal zich richten op het investeren van middelen in optimalisatie en schaalvergroting, met als doel het hoofd te bieden aan de verwachte toename van op Cardano gebaseerde gedecentraliseerde applicaties.

Een van de verbeteringen in de keten is een toename van de blokgrootte, na de recente toename van 8 KB naar 72 KB.

Pipelining zal ook de propagatietijden van blokken verkorten door validatie en propagatie te combineren. Bovendien wordt verwacht dat blokken binnen vijf seconden 95% van de peers bereiken, en zal er ook een introductie zijn van input-endorsers.

Al deze verbeteringen kunnen leiden tot een verhoging van de waarde van het ADA token.

Moet u Cardano (ADA) kopen?

Op 17 januari had Cardano (ADA) een waarde van $ 1,54.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het ADA token, zullen we in december naast zijn prestaties het hoogste punt ooit bespreken.

Cardano had een hoogste waarde ooit van $ 3,09 op 2 september 2021. Hier kunnen we zien dat op het ATH waardepunt de token $ 1,55 hoger in waarde was of met 100%.

Op 2 december had de token zijn hoogste waarde op $ 1,75. Het laagste punt van waarde was op 17 december, toen het token in waarde daalde tot $ 1,2. Dit geeft ons een indicatie dat het token in waarde is gedaald met $ 0,55 of met 31%.

Met dit in gedachten heeft het ADA token na de Basho fase het potentieel om eind januari $ 2 te bereiken, waardoor het een solide aankoop is.

De post Cardano prijsbeweging: hoe zal de Basho fase de waarde van ADA beïnvloeden? verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*