Crypto-Prijzen.nl

Cardano prijsanalyse: is ADA een goede koop in augustus 2021?

Cardano prijsanalyse: is ADA een goede koop in augustus 2021?

Cardano ADA/USD is een openbaar blockchain platform dat een hard fork verwacht, bekend als Alonzo, die naar verwachting grote verbeteringen aan het netwerk zal aanbrengen. Als dit het geval is, zijn de volgende maanden essentieel voor zowel de groei als de functionaliteit van de blockchain en het ADA token.

Alonzo als katalysator voor groei

Op 1 augustus heeft de oprichter van Cardano, Charles Hoskinson, de community geüpdatet over updates met betrekking tot de blockchain. Hij beweerde dat de dingen op schema liggen en dat het goed gaat met de Alonzo hard fork. Dit is een showcase waarop de blockchain voortdurend wordt verbeterd, en met de media aandacht zullen de ADA tokens ongetwijfeld stijgen, vooral gezien de toename van het circulerende aanbod dat we na de hard fork zullen zien.

EMURGO, een van de oprichters van Cardano (ADA), heeft aangekondigd dat het een nieuw platform zal lanceren dat bedoeld is om de interactie tussen ADA gebruikers en gedecentraliseerde applicaties (dApps) op het blockchain netwerk te overbruggen. Dit zal gebeuren door de uitrol van de Yorodi dApp connector, die ADA houders in wezen rechtstreeks vanuit hun browsers via een plug-in toegang geeft tot gedecentraliseerde applicaties op de Cardano blockchain. Door deze plug-in kunnen we een veel hoger niveau van Cardano activiteit verwachten in termen van het circulerende aanbod.

Moet u Cardano (ADA) kopen?

Op 1 augustus had Cardano (ADA) een waarde van $ 1,31.

Het beleefde zijn hoogste waarde ooit van $ 2,45 op 16 mei 2020, wat ons een idee geeft van hoe hoog het token historisch gezien in waarde is gestegen. Als we het vergelijken met de waarde op 1 augustus, is er een verschil van 46%.

Om echter een duidelijker beeld te krijgen van de recente stijgingen en waardedalingen, zullen we de prestaties in juli analyseren.

Op 4 juli steeg het tot $ 1,49, waarmee het een van de hoogste recente punten is. Op 20 juli daalde het naar $ 1,02, wat ons een idee geeft van hoe laag het is gegaan. Als je het hoogtepunt van juli vergelijkt met de all-time high, is er een waardedaling van 39%, of met andere woorden, genoeg potentieel voor het token om te stijgen.

Volgens gegevens van IntoTheBlock heeft Cardano (ADA) in de afgelopen 7 dagen $ 16,41 miljard aan transacties van meer dan $ 100.000 ontvangen.

Bovendien zien we de afgelopen 24 uur een toename van 8% in het handelsvolume van ADA tokens, wat wijst op een verhoogde activiteit van de blockchain.

Als dit het geval is, kan ADA met $ 1,31 een waardevolle aankoop zijn, omdat we kunnen verwachten dat de waarde ervan met 40% zal stijgen nadat de hard fork is uitgerold, wat zou resulteren in een waarde van $ 1,83 binnen de tijdspanne van de maand.

The post Cardano prijsanalyse: is ADA een goede koop in augustus 2021? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*