Crypto-Prijzen.nl

Cardano metaverse houdt openbare verkoop op Kick.io

Cardano metaverse houdt openbare verkoop op Kick.io

Cardano ITN testnet

Het sociale element van gamen wordt een belangrijk verkoopargument en een grote attractie wanneer mensen online op zoek gaan naar boeiende ervaringen. De populariteit van MMO’s als Second Life, WoW en Everquest kan deels worden verklaard door de menselijke factor. Metaverses, de volgende iteratie van gaming, zal naar verwachting een nog groter aantal gebruikers aantrekken.

Betreed Cardania, de functionele metaverse economie

Hiertoe zal er geen tekort zijn aan platforms om uit te kiezen. Een bijzonder opmerkelijk voorbeeld is Cardania ($RAD), een grootschalige metaverse die is gebouwd op de Cardano (ADA/USD) blockchain. Binnenkort houdt het zijn openbare verkoop op KICK.IO, verneemt Invezz uit een persbericht.

De metaverse is van plan een functionele metaverse economie te ontwikkelen, waar belonende, interactieve en boeiende ervaringen en principes van spelen om te verdienen hand in hand gaan. De kern van de economie van het gaming ecosysteem is het RAD token.

Een chaotische, maar glorieuze megastructuur

Cardania vertrouwt op token en NFT technologie om het meeste uit innovatieve spelconcepten te halen. De game wordt gespeeld in de fictieve megastructuur van het Sol System, een oude en chaotische, maar glorieuze wereld die getuigt van het doorzettingsvermogen van de mensheid.

Monsters worden willekeurig binnengebracht door de Summoning Pool [SUMN], een mystieke interdimensionale poort en een grenzeloze energiebron, die ook de populatie van de metaverse teleporteert naar nieuwe exotische locaties, en ze meeneemt op spannende en onverwachte avonturen. Deze pool is tevens een Cardano stakepool.

IDO ronde start op 15 februari

De IDO ronde met prioriteit van de nieuwe metaverse begint morgen om 15:00 UTC en duurt 24 uur. Het gaat op 16 februari om 15.00 uur UTC open voor het grote publiek. Er wordt grote belangstelling van investeerders verwacht.

Details van openbare verkoop met prioriteit

  • Prijs: 0.0011 ADA
  • Start: 15 februari 15:00 UTC
  • Einde: 16 februari 15:00 UTC

IDO details

  • Ticker: RAD
  • KYC: Ja
  • Betaalmogelijkheden: ADA

Over Kick.io

KICK.IO is een projectaccelerator en op Cardano gebaseerd fondsenwervingsplatform, dat toegang geeft tot efficiënte, transparante en volledig gedecentraliseerde crowdfundingdiensten.

Het zal de plek worden waar Cardano’s uitgebreide gemeenschap samen kan komen om projecten met een enorm potentieel te financieren, en zal veranderen in een hoeksteen van het nieuwe door Cardano gedomineerde DeFi landschap.

La notizia Cardano metaverse houdt openbare verkoop op Kick.io era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*