Crypto-Prijzen.nl

Cardano doorbreekt de prijsbarrière van $2, moet u investeren?

Cardano doorbreekt de prijsbarrière van $2, moet u investeren?

Cardano ADA/USD is dit proof-of-stake (PoS) blockchain platform waarmee eigenaren van de ADA cryptocurrency het netwerk kunnen beheren en over wijzigingen kunnen stemmen.

Ontwikkelaars gebruiken het om dApps te bouwen en het werd in 2017 opgericht door Charles Hoskinson en Jeremy Wood.

De Alonzo upgrade als katalysator voor groei

Dat gezegd hebbende, werd het aanvankelijk met enige scepsis ontvangen, waarbij mensen beweerden dat het niet goed bekend was, maar het slaagde er het afgelopen jaar in om specifiek 1.400% in waarde te stijgen.

Dit kan aan veel dingen worden bijgedragen. De Cardano Foundation lanceerde bijvoorbeeld de Developer Portal om veel meer ontwikkelaars bij de blockchain te betrekken en hun dApps te bouwen.

Bovendien komt Cardano’s geplande Alonzo upgrade, die slimme contracten en gedecentraliseerde financiële (DeFi) mogelijkheden mogelijk maakt, dichterbij, met een bevestigde releasedatum van 12 september.

Dat gezegd hebbende, ADA doorbrak op 13 augustus opnieuw de prijsgrens van $ 2 en is er de hele week gestaag overheen gebleven, dus is het nu het juiste moment om erin te investeren?

Moet u beleggen in Cardano (ADA)?

Op 17 augustus had Cardano (ADA) een waarde van $2,09.

Het hoogste punt ooit vond plaats op 16 mei, toen het een waarde had van $ 2,45. Dit is een verschil van slechts 14%

Het wordt interessant als we de prestaties in juli analyseren.

Het begon sterk, met een waarde van $ 1,48 op 4 juli. Daarna had het zijn laagste punt op 20 juli, met een waarde van $ 1,02. Dit betekende een daling van de waarde van 31%.

Bovendien, als we de waarde van 20 juli vergelijken met de waarde op 17 augustus, zien we een stijging van 105%, wat wijst op groei. Volgens gegevens van IntoTheBlock kunnen we zien dat ADA in de afgelopen 7 dagen $ 32,73 miljard aan transacties van meer dan $ 100.000 heeft gehad, en het wordt gerangschikt als “meestal bullish”.

Bovendien, als we kijken naar de activiteit van de blockchain zelf, kunnen we gemiddeld 2,08 miljoen adressen zien, met een maximum van 30 dagen op 2,13 miljoen adressen, wat een indrukwekkend aantal is voor de blockchain.

Dit leidt ons op zijn beurt tot de conclusie dat er vraag is naar het ADA token en dat veel gebruikers het token overdragen, wat in de loop van de tijd tot een waardestijging zal leiden.

Als we rekening houden met de voortgang van het ontwikkelaarsportaal en de geplande Alonzo upgrade, kunnen we verwachten dat de waarde van ADA zal groeien tot $ 2,61.

Dit betekent dat het mogelijk zijn hoogste waarde ooit kan passeren na 12 september, wanneer Alonzo live gaat. Dit maakt op zijn beurt ADA tot een waardevolle investering.

The post Cardano doorbreekt de prijsbarrière van $2, moet u investeren? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*