Crypto-Prijzen.nl

Cardano (ADA) wordt de op twee na grootste crypto

Cardano (ADA) wordt de op twee na grootste crypto

Cardano (ADA/USD) heeft een indrukwekkende stijging doorgemaakt, aangezien marktdeelnemers angstig wachten op de upgrade van het Signals Smart Contracts-protocol die volgende maand wordt gelanceerd.

Het plan om slimme contracten op te nemen zou een reactie kunnen zijn op critici die beweren dat de functionaliteit veel meer tijd nodig heeft om live te gaan.

De markt van Cardano wordt bullish naarmate de upgrade nadert

Cardano heeft de afgelopen 24 uur ongeveer 20% gewonnen, aangezien de marktkapitalisatie van het token $ 65 miljard bereikte als gevolg van de recente prijsstijging. Als gevolg hiervan is het de op twee na grootste cryptocurrency geworden door marktkapitalisatie, alleen verbeterd door Bitcoin (BTC/USD) en Ethereum (ETH/USD).

Cardano’s oprichter Charles Hoskinson zal meer onthullingen doen over de aanstaande Alonzo hard fork. Hij zal ook de plannen van het bedrijf onthullen om slimme contracten op het Cardano netwerk uit te rollen. Als gevolg hiervan is Cardano bullish geworden naarmate de anticipatie op de nieuwe netwerkupgrade hoog wordt.

Het handelsvolume van Cardano is in de afgelopen vier dagen met ongeveer 250% toegenomen. Gedragsanalyseplatform Santiment verklaarde dat de toename van de koopdruk over de hele linie heeft geleid tot de recente prijsstijging van Cardano.

Experts hebben ook voorspeld dat de opwaartse trend zou kunnen voortduren, wat het activum in prijsontdekkingsmodus zou kunnen duwen.

Met de lancering van smart contract functionaliteit kan Cardano meer functionaliteit voor gebruikers integreren, waaronder gedecentraliseerde financiële (DeFi) platforms. Gebruikers hebben aangedrongen op meer geautomatiseerde handel. De integratie zal volgens Cardano voldoen aan de wensen en verlangens van de gebruikers.

Cardano plant 12 september voor de upgrade

De upgrade zal het Cardano netwerk in een betere positie plaatsen om te concurreren met Ethereum, dat nog steeds de onbetwistbare leider is in kleine contracten en blockchain technologie.

Cardano’s hoofd van de levering, Nigel Hemsley, merkte op dat het platform de Alonzo upgrade op maandag 12 september zal uitrollen. Nadat waarnemers echter hadden opgemerkt dat de datum op zondag valt, retweette hij het om “sept. 12” te bevestigen.

The post Cardano (ADA) wordt de op twee na grootste crypto appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*