Crypto-Prijzen.nl

Cardano (ADA) test bijna de weerstand van $1

Cardano (ADA) test bijna de weerstand van $1

De prijs van Cardano (ADA/USD) bevindt zich momenteel in een bullish rally die wordt veroorzaakt door het herstel op de bredere markt voor cryptocurrency. De recente ADA rally komt na enkele weken van ADA handel op opmerkelijke dieptepunten.

Cardano’s prijs vertoont nu tekenen van een naderende ommekeer, en het zou nu richting $1 kunnen stijgen als de kopersondersteuning zich blijft ophopen.

Cardano kijkt naar $1

Op het moment van schrijven handelde Cardano op $ 0,965 na een winst van 11,3% in 24 uur. De prijsindicatoren laten zien dat de prijs een trendomkering zou kunnen maken en dat het niveau van $ 2 binnenkort zou kunnen worden bereikt.

De prijsbeweging van Cardano kan worden geanalyseerd met behulp van de hedendaagse Gann analyse. De prijs van ADA zit nu op de 180-daagse cyclus en volgens de Gann analyse zou de prijs kunnen worden geprijsd voor een op handen zijnde omkering zodra deze in deze cyclus zit.

Cardano bereikte een recordhoogte van $ 3,09 op 2 september 2021 en op 1 maart heeft de prijs van ADA een cyclus van 180 dagen voltooid. Als de Gann analyse wordt overwogen, zou dit het begin kunnen zijn van een sterke corrigerende beweging in ADA prijzen.

ADA lijkt nu extreem oververkocht te zijn vanwege de recente recessie in de markt die de afgelopen maanden heeft geduurd. Het eerste doel dat de huidige bulls zullen stellen, is $ 1. Als de prijs van ADA voorbij $ 1 breekt, wordt het volgende doel vastgesteld op $ 1,30. Dergelijke bulls zullen worden getriggerd door de koopdruk en de marktondersteuning die momenteel sterk is. In de afgelopen 24 uur is de wereldwijde marktkapitalisatie voor cryptocurrency met 11,2% gestegen, wat een positief teken is voor ADA die verder gaat.

De markttrend zou kunnen keren

Hoewel de recente opwaartse trend voor winsten heeft gezorgd in de cryptografieken, is er nog steeds een mogelijkheid dat ADA ook zou kunnen dalen en naar eerdere dieptepunten zou kunnen gaan. De bearmarkt kan worden veroorzaakt door geopolitieke spanningen en de dreigende crypto regelgeving in de Europese Unie.

Als de trend in de bredere cryptocurrency markt omkeert, zal ADA het lagere ondersteuningsniveau testen op $ 0,92. Als de prijsdaling aanhoudt, kunnen de dieptepunten van $ 0,75 ook worden getest.

Het bericht Cardano (ADA) test bijna de weerstand van $1 verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*