Crypto-Prijzen.nl

Cardano (ADA) prijsvoorspelling voor september 2022

Cardano (ADA) prijsvoorspelling voor september 2022

Cardano ADA/USD is sinds 14 augustus 2022 verzwakt van $0,59 naar $0,43. De huidige prijs staat op $0,45.

Voor nu hebben de bears de controle over de prijsactie. Het kritieke ondersteuningsniveau staat op $0,40 en als deze prijs niet houdt, kan dit het begin zijn van een grotere neerwaartse trend.

Cardano is verbonden met verschillende betalingsprogramma’s

Cardano is een blockchain-platform dat transacties in zijn eigen cryptocurrency ADA mogelijk maakt en ontwikkelaars in staat stelt veilige en schaalbare applicaties te bouwen die erdoor worden aangedreven.

ADA-tokens kunnen ook worden gebruikt om te stemmen over softwarebeleid, en elke ADA-houder heeft een belang in het Cardano-netwerk. ADA die in een wallet is opgeslagen, kan worden gedelegeerd aan een inzetpool om beloningen te verdienen of toegezegd worden aan een inzetpool om de kans op het ontvangen van beloningen voor de pool te vergroten.

Cardano is verbonden met verschillende betalingsprogramma’s en combineert baanbrekende technologieën om ongeëvenaarde veiligheid en duurzaamheid te bieden.

Cardano is gebouwd op het baanbrekende Ouroboros proof-of-stake consensusprotocol, en het is belangrijk om te zeggen dat de code van Cardano is geschreven in de formeel gespecificeerde Haskell-programmeertaal, die veel wordt gebruikt in de banksector.

Het team achter Cardano bestaat uit een gedecentraliseerde gemeenschap van wetenschappers, ingenieurs en opinieleiders die verenigd zijn in een gemeenschappelijk doel om positieve wereldwijde verandering te bewerkstelligen en samen met hun partners een nieuw tijdperk van mogelijkheden te stimuleren.

Volgens het meest recente onderzoek is Cardano energiezuiniger dan Paypal, YouTube en Netflix. Cardano verbruikt ook minder energie dan goudwinning of Bitcoin proof of work (PoW). De CEO van IOHK, Charles Hoskinson, voegt toe:

“Het voordeel van proof-of-stake is dat, omdat je niet die gigantische overhead- en energiekosten hebt om te beslissen wie een blok mag maken, je veel van je magie in de andere twee fasen kunt stoppen.”

Anderzijds blijven de toenemende risico’s van de recessie beleggers zorgen baren, vooral na opmerkingen van James Bullard, president van de St. Louis Federal Reserve, die spreekt over een nieuwe grote renteverhoging in september.

Als centrale banken agressief blijven handelen, zou dit de wereldeconomie mogelijk in een recessie kunnen brengen, en in die situatie zouden Cardano (ADA) en de meeste andere cryptocurrencies nog meer kunnen dalen.

Technische analyse

Cardano (ADA) presteerde de afgelopen dagen slecht, en technisch gezien staat de koers nog steeds onder druk.

Gegevensbron: tradingview.com

Het kritieke ondersteuningsniveau staat op $0,40. Als de prijs hieronder daalt kan het volgende prijsdoel $0,35 of zelfs lager zijn.

Het sterke weerstandsniveau staat op $0,60. Als de prijs boven dit niveau stijgt, zou het een signaal zijn om ADA te verhandelen, en ligt de weg open naar de $0,70.

Conclusie

Cardano (ADA) handelt momenteel met meer dan 70% korting ten opzichte van de hoogtepunten van 2022. Als je besluit deze cryptocurrency in september te kopen, moet je er rekening mee houden dat de prijs nog meer kan verzwakken. Het kritieke ondersteuningsniveau staat op $0,40. Als de prijs hieronder daalt, kan het volgende prijsdoel $0,35 of zelfs nog lager zijn.

Het bericht Cardano (ADA) prijsvoorspelling voor september 2022 verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*