Crypto-Prijzen.nl

Cardano (ADA) krijgt goedkeuring om in Japan te worden vermeld

Cardano (ADA) krijgt goedkeuring om in Japan te worden vermeld

Japan is waarschijnlijk een van de eerste landen ter wereld die zijn deuren voor cryptocurrencies in die mate heeft geopend, en hoewel veel landen sindsdien crypto-vriendelijker zijn geworden, speelt Japan nog steeds een belangrijke rol in de cryptogeschiedenis. Dat betekent echter niet dat Japan niet extreem streng is als het gaat om welke munten wel en niet ondersteund kunnen worden.

Volgens Sebastien Guillemot, de CTO van dcSpark, is het extreem moeilijk voor crypto activa om wettelijke goedkeuring te krijgen om genoteerd te worden op cryptobeurzen in Japan. Dit maakt het feit dat Cardano (ADA/USD) er net in geslaagd is om groen licht te krijgen des te waardevoller.

Guillemot deelde het nieuws op zijn Twitter en bevestigde dat ADA eindelijk is goedgekeurd voor notering op de Japanse crypto-uitwisselingen, naast een paar andere cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash, Litecoin, Stellar, Tezos, NEM, Basic Attention Token en Stip.

Guillemot vervolgde met te zeggen dat het nieuws niet alleen belangrijk is voor Cardano zelf, maar ook voor de hele Japanse markt, aangezien het belang van deze notering vergelijkbaar is met die van Cardano die eerder dit jaar op Coinbase verscheen.

Het is nu slechts een kwestie van tijd wanneer Cardano zijn eerste Japanse beurs zal bereiken. Tot nu toe lijkt BITPoint een van de early movers te zijn, aangezien het gisteren heeft aangekondigd dat ADA eind augustus op zijn platform zal worden vermeld. De beurs verspilt geen tijd met het vermelden van Cardano, en merkte op dat het project is ontworpen met een hoge schaalbaarheid en dat het naar verwachting veel dApps zal hebben.

Bovendien verwacht BITPoint dat de slimme contracten van het project in de toekomst sterk zullen worden geïmplementeerd. Met andere woorden, Cardano zal naar verwachting een sterke groei zien langs de lijn. Als BITPoint zo’n positief oordeel heeft over het project, is het niet moeilijk om aan te nemen dat andere lokale beurzen hetzelfde zouden denken en dat ADA binnenkort nieuwe aanbiedingen zou kunnen aankondigen.

The post Cardano (ADA) krijgt goedkeuring om in Japan te worden vermeld appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*