Crypto-Prijzen.nl

Cardano (ADA) is nu beschikbaar op de Nexo Exchange

Cardano (ADA) is nu beschikbaar op de Nexo Exchange

Gebruikers van Nexo kunnen nu de Cardano (ADA/USD) kopen en verkopen, leningen krijgen die worden gedekt door Cardano en een rente van ongeveer 7% tot 8% op de munt verdienen. De toevoeging van Cardano zal niet alleen meer koopdruk voor ADA creëren, maar ook de verkoopdruk verminderen en het nut ervan vergroten, volgens een Nexo persbericht dat Invezz heeft verkregen.

Reactie op overweldigende vraag

Nexo, een toonaangevende instelling voor digitale activa, lanceerde de integratie van ADA in het kielzog van de grote vraag van de ADA gemeenschap en de huidige klanten van Nexo. Met deze toevoeging biedt het platform in totaal 20 assets beschikbaar voor services.

Nexo lanceert alle diensten voor Cardano, met uitzondering van opname- en stortingsfuncties, omdat deze volgens het persbericht “tijdrovende” blockchain integraties vereisen. Op deze manier kan Nexo voldoen aan de groeiende behoeften van gebruikers en nieuwe valuta toevoegen aan zijn selectie van financiële diensten, terwijl er vraag naar het nieuwe activum ontstaat voordat ontwikkelingsbronnen worden geïnvesteerd in blockchain-integratie. De aanpak van Nexo zal het merkbare tekort aan ontwikkelingsbronnen verminderen.

‘Serieuze voorsprong’

Nexo mede-oprichter en managing partner Antoni Trenchev merkte in het persbericht op dat blockchain organisaties zoals Nexo en Cardano elkaar een “serieuze voorsprong” kunnen geven in digitale financiën. De uitvoerende macht voegde toe:

“De activiteiten van Nexo creëren extra nut voor ADA, verminderen de verkoopdruk, verhogen de waarde en creëren een toestroom van gebruikers, inclusief mensen die misschien net beginnen in crypto. Omgekeerd verbreedt Cardano onze totale adresseerbare markt en breidt het de mogelijkheden van bestaande klanten uit bij het beleggen van fondsen via ons platform.”

Cardano’s constant groeiende blockchain, progressieve proof-of-stake mechanismen en een groeiende gemeenschap zullen de activa die door Nexo worden beheerd vergroten, het klantenbestand van Nexo verbeteren en uiteindelijk het gebruik van zowel het Nexo platform als de ADA munt uitbreiden.

Romain Pellerin, CTO van blockchain engineeringbedrijf IOHK, wiens hoofdactiviteit de ontwikkeling van Cardano is , zei:

“Interoperabiliteit is essentieel om de acceptatie van blockchain en cryptocurrency verder te mainstreamen en onze samenwerking met Nexo is een volgende stap op weg naar die reis. Deze samenwerking stelt ADA houders niet alleen in staat om hun portfolio te beheren, maar stelt gebruikers ook in staat ADA rechtstreeks met fiat of met crypto op de Nexo Exchange te kopen.”

The post Cardano (ADA) is nu beschikbaar op de Nexo Exchange appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*