Crypto-Prijzen.nl

Cardano (ADA) haalt nog een ATH, en nadert de $3

Cardano (ADA) haalt nog een ATH, en nadert de $3

Cardano (ADA/USD), de op twee na grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie, heeft zojuist zijn positie gecementeerd met een nieuwe indrukwekkende bull run die hem naar een nieuw recordhoogte bracht. Volgens recente informatie van CoinMarketCap bereikte ADA zijn hoogtepunt slechts drie cent verwijderd van $ 3, op $ 2,97.

Sindsdien is de munt een beetje teruggetrokken, maar onderzoekers suggereren dat prijsbewegingen zoals deze komen als het actief zijn acties uitbreidt om zijn records te betwisten. Met andere woorden, velen verwachten dat de munt nog hoger zou kunnen stijgen, mogelijk met nog eens 20% om $ 3,36 te bereiken, waardoor het zijn bullish run zou kunnen handhaven.

ADA stijgt nu de Alonzo fork nadert

ADA bereikte gisteren, 23 augustus, zijn nieuwe record. Tot nu toe zijn er geen echte aanwijzingen dat de rally zal vertragen, stoppen of omdraaien, wat dat betreft. De munt nadert de 127,2% Fibonacci extensie, met een krachtige weerstand erboven.

Toch zien bijna alle Cardano investeerders momenteel winst, waarbij de munt een enorm potentieel heeft voor nog verdere groei in september nadat het project zijn langverwachte upgrade van slimme contracten heeft ontvangen.

De upgrade, bekend als de Alonzo fork, werd al geruime tijd verwacht, omdat het Cardano eindelijk in staat zal stellen om slimme contracten volledig in zijn netwerk te integreren. Dit ontgrendelt een hele nieuwe wereld van functionaliteiten binnen het Cardano ecosysteem, zoals dApp creatie, een eigen DeFi tak en meer.

Het doel van het netwerk is om een soortgelijk soort service aan te bieden als wat Ethereum (ETH/USD) aanbiedt, alleen om het op een meer schaalbare, goedkopere en betere manier te doen. Cardano heeft alles wat Ethereum op dit moment mist, inclusief hoge transactiesnelheden. Natuurlijk kan Ethereum zelf zijn voorsprong behouden, gezien de nabijheid van de volledige lancering van Ethereum 2.0, maar Cardano zou zeker zijn grootste en meest serieuze concurrent kunnen worden.

Zoals altijd met de crypto industrie, is niets zeker, en de dagelijkse prijsgrafiek toonde zelfs de RSI die aangaf dat ADA kortstondig overbought was. De RSI die lagere overbought scenario’s laat zien, ontrafelt de bullish stelling met betrekking tot de munt. Voorlopig ziet ADA mogelijk nog steeds een correctie, maar het valt niet te ontkennen dat het activum zijn oude record van $ 2,46 behoorlijk heeft bereikt en overschreden.

The post Cardano (ADA) haalt nog een ATH, en nadert de $3 appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*