Crypto-Prijzen.nl

Cardano (ADA) duikt onder de $1 tijdens de crash van de cryptomarkt

Cardano (ADA) duikt onder de $1 tijdens de crash van de cryptomarkt

De markt voor cryptocurrency schrok van het nieuws dat de Amerikaanse Federal Reserve de rente zou verhogen. De Fed houdt woensdag een vergadering om een monetair beleid te bespreken dat de Amerikaanse economie zal helpen bij het optekenen van stijgende inflatiecijfers. Dit heeft geleid tot meer paniek in de markt, omdat handelaren zich haasten om te verkopen.

Cardano (ADA/USD) is niet gespaard gebleven van de aanhoudende bears op de markt. Ondanks de belangstelling van kopers vorige week na het dalen van Solana (SOL/USD), heeft de munt opmerkelijke dalingen geregistreerd en is hij nu gedaald tot onder de $ 1.

Cardano duikt onder de $1

Cardano is er niet in geslaagd de cruciale weerstandsondersteuning op $ 1,01 te handhaven en op het moment van schrijven handelde hij op $ 0,993. De dip komt na een daling van 10,9% in de afgelopen 24 uur.

Door onder de 41 te gaan, zit Cardano nu op het niveau dat voor het laatst is geregistreerd in maart 2021. Er kan een scherpe neerwaartse trend ontstaan als de ondersteuning mislukt bij $ 0,98 totdat de niveaus van $ 0,69 zijn bereikt. Deze niveaus werden voor het laatst geregistreerd in februari. Het secundaire ondersteuningsniveau staat op $ 0,75, wat zou kunnen worden gecreëerd als kopers die willen profiteren van de dip zich opstapelen.

Als de ADA onder $ 0,70 daalt, is de kans groot dat er kopers binnenkomen, omdat dit de jaarlijkse winst van de altcoin zou kunnen wissen. Op dit punt kan de neerwaartse trend zijn uitgeput en kunnen kopers weer op de markt komen.

Het herstel van Cardano hangt af van een marktomslag

Zoals eerder vermeld, heeft het nieuws over de bijeenkomst van de Amerikaanse Federal Reserve om een nieuw monetair beleid te bespreken de financiële markten doen schrikken. De resultaten van deze bijeenkomst zouden echter in strijd kunnen zijn met de vrees van velen en de markt naar een groot herstel kunnen stuwen.

Als Cardano terugkaatst naarmate de bredere markt wint, zal de volgende koers $ 1,40 zijn. ADA handelde op deze niveaus voordat de cryptomarkt zijn bearish rally begon. Daarom is een breder herstel van de markt wat ADA nodig heeft om zijn niveaus terug te winnen.

Nieuws dat draait om Cardano’s blockchain is niet opwindend voor de markt. De SundaeSwap DEX is onlangs gelanceerd op de Cardano blockchain. De Cardano gemeenschap wachtte met spanning op de lancering, maar het ging niet zo soepel als verwacht. Amper vijf minuten na de lancering begonnen gebruikers transactiefouten te melden die werden veroorzaakt door netwerkcongestie.

La notizia Cardano (ADA) duikt onder de $1 tijdens de crash van de cryptomarkt era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*