Crypto-Prijzen.nl

Cardano (ADA) bootst markttrends na en herstelt

Cardano (ADA) bootst markttrends na en herstelt

De markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen 24 uur een opmerkelijke winst geboekt. De wereldwijde marktkapitalisatie voor cryptocurrency is de afgelopen 24 uur met 6,2% gestegen en Bitcoin (BTC/USD) is teruggekeerd naar de handel boven $ 40K. De toenemende marktondersteuning heeft bijgedragen aan prijswinsten voor andere tokens.

Cardano (ADA/USD) is zwaar getroffen door de aanzienlijke marktdalingen die sinds het begin van het jaar zijn opgetekend. Het token heeft de afgelopen 24 uur een lichte winst gemaakt, waardoor het zich kan richten op een prijsrally naar $ 1.

Cardano wordt bullish tijdens marktherstel

Cardano zit momenteel op een kritiek niveau van $ 0,85. De prijs van dit token zou kunnen blijven stijgen en het zou het volgende weerstandsniveau op $ 0,88 kunnen testen als de huidige bullish trend aanhoudt.

Als ADA dit niveau bereikt, kan het doorgaan met een gedurfde opwaartse trend en een hoger weerstandsniveau nastreven op $ 0,92. Om deze niveaus te bereiken, heeft ADA echter de steun van zowel de kopers als de markt nodig.

De cryptocurrency markten zijn bullish geworden nu Oekraïne zijn standpunt over de NAVO verandert. Dit heeft de angst op de financiële markten weggenomen. Als de positieve vooruitzichten aanhouden en de marktangst afneemt, zou ADA klaar kunnen zijn voor een groot herstel richting de $ 1 niveaus.

ADA kan bearish worden

Het huidige herstel betekent niet per se dat de marktangst volledig is bekoeld. Er zijn nog steeds spanningen met betrekking tot het uitvoeringsbesluit op crypto dat deze week door de Amerikaanse president wordt ondertekend.

Als de prijzen van ADA bearish worden, wordt het lagere ondersteuningsniveau van $ 0,78 getest. ADA handelde op deze niveaus voordat een bullish trend op de cryptocurrency markt werd gevormd. Daarom, als de huidige trend wordt aangewakkerd door kortetermijnhandelaren, kunnen ze besluiten hun bezit te dumpen en ADA terug te brengen naar lagere niveaus.

Als de ADA verder zakt onder $ 0,78, zal deze dalen tot maandelijkse dieptepunten. Als het onder $ 0,75 daalt, zal het marktsentiment op dit punt de trend bepalen die de prijs van het token zal aannemen. Als kopers op dit moment niet willen meedoen, kan de prijs dalen tot $ 0,69.

Het bericht Cardano (ADA) bootst markttrends na en herstelt verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*