Crypto-Prijzen.nl

Carbon studio lanceert Hyperspace, een gratis play-to-earn game

Carbon studio lanceert Hyperspace, een gratis play-to-earn game

Carbon Based Lifeforms, een nieuwe Schotse game-ontwikkelingsstudio, heeft Hyperspace gelanceerd, een MMO (massively multiplayer online) sandbox-game met ruimtethema, zo vernam Invezz uit een persbericht. Met het kettingonafhankelijke, tokenloze spel kunnen spelers hun eigen pad en speelstijl kiezen, unieke in-game items maken om aan anderen te verkopen, en meer.

Veelvoorkomende uitdagingen in gaming overwinnen

Spelers moeten meestal een abonnement of vooruitbetaling betalen om in-game activa en valuta te verdienen en te verhandelen of buiten het spel te ruilen voor crypto. Degenen die het zich niet kunnen veroorloven hebben geen toegang tot traditionele pay-to-win- of pay-to-play spellen. Dit maakt het moeilijk voor nieuwe spelers en makers om de markt te betreden.

Hyperspace neemt de diametraal tegenovergestelde benadering, waardoor gebruikers gratis kunnen spelen en verdienen, ongeacht het vaardigheidsniveau en de financiële situatie. Een ander onderscheidend kenmerk van dit metaverse spel is dat het ketenagnostisch is en geen native token heeft.

Een levendige, positieve esthetiek

Hyperspace’s unieke IP speelt zich af in een kleurrijke, levendige, positieve omgeving en vervoert spelers naar een adembenemend universum met duizenden sterrenstelsels, een groot aantal territoria en vier galactische valuta’s.

Dit geeft hen eindeloze mogelijkheden. Ze kunnen kiezen uit acht rassen om hun personage te creëren. Elk ras heeft zijn eigen uitgebreide geschiedenis en cultuur binnen een veel groter sterrenstelsel.

Spelers kunnen ook activiteiten uitvoeren met klassen zoals Explorer, Hunter, Trader en Gatherer. Hierdoor kunnen ze hun ervaring afstemmen op hun speelstijl.

Technologie draait op Metanomic, een tokenless engine

De technologie van het spel draait op Metanomic, een tokenless economische motor. Het is intuïtief en vergemakkelijkt het maken van virtuele, gaming- en metaverse projecten. Ontwikkelaars kunnen een volledig configureerbare en schaalbare play-to-earn economie creëren met volledig uitgebalanceerde spelersmarkten en motoren voor het creëren van activa.

Theo Priestley, CEO van Metanomic en oprichter van Carbon Based Lifeforms, zei:

Metanomic is een geavanceerd maar gebruiksvriendelijk platform dat in staat is om eenvoudige en complexe game-economieën in realtime te begrijpen met behulp van robuuste algoritmen die zijn ontworpen door professionele economen. Met echte Web3 interoperabiliteit drijft het in-game en spelergestuurde economieën, zoals Hyperspace, naar marktplaatsen die eigendom zijn van spelers die worden beschermd tegen inflatie en speculatie van buitenaf, waardoor spelers en hun waarde worden beschermd tegen vluchtige schommelingen.

Hyperspace staat open voor registratie op www.hyperspace.game.

Het bericht Carbon studio lanceert Hyperspace, een gratis play-to-earn game verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*