Crypto-Prijzen.nl

Campbell’s viert labelwijzigingen met eerste officiële NFT

Campbell’s viert labelwijzigingen met eerste officiële NFT

Ter gelegenheid van het nieuwe labelontwerp introduceert Campbell’s de eerste NFT collectie in zijn geschiedenis als merk. De collectie, gemaakt door de innovatieve streetstyle-illustrator en kunstenaar Sophia Chang, bevat 100 Campbell’s geauthenticeerde NFT kunstwerken, zo vernam Invezz uit een persbericht. Ze zijn vanaf 27 juli om 17.30 uur ET te koop via NTWRK.

Alle opbrengsten komen ten goede aan Feeding America

Dit is de eerste labelwijziging sinds Andy Warhol. Het iconische rood-witte blikje maakt deel uit van de popcultuur en kunst sinds de onvergetelijke serie ‘Campbell’s Soup Cans’ van Andy Warhol. Van 27 juli om 9 uur ET tot 6 augustus om 21 uur wordt een geanimeerd, exclusief NFT kunstwerk geveild op OpenSea. Alle fondsen van de collectie zullen worden verstrekt aan Campbell’s langetermijnpartner, Feeding America.

Kunst en passie die kracht geven

Sophia Chang, een zelfverklaarde Campbell’s liefhebber, is beroemd geworden om haar kunstwerken, waarvan het typisch is om een draai te geven aan klassieke kunststijlen. Haar benadering van kunst en passie om gemeenschappen sterker te maken, wordt weerspiegeld in de artistieke interpretatie van het blikje, waardoor een eigentijdse uitstraling ontstaat. De NFT collectie is een eerbetoon aan de voortdurende evolutie van het merk door de jaren heen.

“Een aantal van de beroemdste pop-art die ooit is gemaakt, is geïnspireerd op het rode en witte blikje van Campbell – het ontwerp is evenzeer een hoofdbestanddeel van het gangpad van de supermarkt als de Amerikaanse cultuur”, aldus Chang.

Na de veranderingen bevat het label een aantal innovatieve componenten en accenten om het merk een modernere uitstraling te geven zonder af te wijken van zijn erfgoed. Deze omvatten een eigentijds logo-schrift gebaseerd op de handtekening van de oprichter, Joseph Campbell.

Linda Lee, Chief Marketing Officer van Meals & Beverages bij Campbell’s, zei:

“We zijn op een reis geweest om dit iconische merk opnieuw uit te vinden en een beroep te doen op nieuwe generaties consumenten die meer dan ooit thuis koken, terwijl we onze rijke geschiedenis in ere houden. De ingebruikname van ons allereerste NFT kunstwerk is een eerbetoon aan onze plaats in de kunst- en popcultuur, terwijl we dat vieren in het modernste kunstmedium tot nu toe. Sophia was een natuurlijke keuze gezien haar gevoeligheid voor street art en haar liefde voor het merk Campbell’s en de connectie met de kunstwereld.”

The post Campbell’s viert labelwijzigingen met eerste officiële NFT appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*