Crypto-Prijzen.nl

Cake DeFi lanceert “Borrow” om gebruikers in staat te stellen rendement te verhogen

Cake DeFi lanceert “Borrow” om gebruikers in staat te stellen rendement te verhogen

Het in Singapore gevestigde fintech-platform Cake DeFi, dat gedecentraliseerde financiële (DeFi) applicaties en diensten creërt, heeft een nieuw product gelanceerd genaamd “Borrow”. Hiermee kunnen klanten hun cryptocurrency bezit diversifiëren en mogelijk hun rendement verbeteren.

Borrow stelt gebruikers in staat om DUSD te lenen

Klanten kunnen gedecentraliseerde USD (DUSD) verkrijgen tegen een vooraf bepaalde onderpandverhouding van 200% en een jaarlijks percentage van 5% (APR) met behulp van hun huidige Ether (ETH), USD Coin (USDC), Bitcoin (BTC), Tether (USDT), en DFI als onderpand (wijzigingen voorbehouden). Gebruikers kunnen een mix van deze crypto’s gebruiken, aangezien de door de beveiliging geleverde DFI-accounts minimaal 50% van het totaal uitmaken.

De geleende DUSD kan worden gebruikt aankopen te doen of te investeren in passieve inkomstengenererende producten zoals Cake DeFi’s Staking, Liquidity Mining en Lending, waarbij rendementen van meer dan 70% APR normaal zijn. Borrow biedt klanten het kapitaal dat ze kunnen gebruiken om voorspelbare extra inkomsten te creëren, wat een beter alternatief is dan HODLing.

Cake DeFi CEO en mede-oprichter Dr. Julian Hosp zei:

We zijn verheugd om Borrow te lanceren om gebruikers meer liquiditeit te bieden door te investeren in DeFi services terwijl ze hun activa behouden. DeFi stelt mensen in staat om passief inkomen te genereren met hun cryptocurrencies, zonder de constante noodzaak om te traden. Het is ons doel bij Cake DeFi om dergelijke innovatieve diensten aan onze gebruikers te blijven aanbieden.

Cake DeFi beheert meer dan $ 1 miljard aan digitale activa van klanten

Het platform is een wereldwijd financieel platform dat zeer innovatief, volledig transparant en gecontroleerd is, met meer dan $ 1 miljard aan activa van klanten. Cake DeFi stelt haar klantenbestand van meer dan 700.000 geregistreerde leden in staat om te profiteren van hun crypto-activa investeringen door middel van cashflow.

In het jaar 2021 heeft Cake DeFi een opmerkelijke groei doorgemaakt. In 2021 ontvingen klanten ongeveer $ 230 miljoen aan prijzen, waarvan $ 75 miljoen in het laatste kwartaal. De primaire ambities van Cake DeFi op de korte termijn is om haar klantenbestand op te bouwen tot een totaal vermogen van $ 10 miljard tegen het einde van dit jaar.

Het bericht Cake DeFi lanceert “Borrow” om gebruikers in staat te stellen rendement te verhogen verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*