Crypto-Prijzen.nl

CAKE, AVAX en ATOM prijsanalyse, zijn deze munten het waard om te kopen?

CAKE, AVAX en ATOM prijsanalyse, zijn deze munten het waard om te kopen?

PancakeSwap CAKE/USD is een geautomatiseerde marktmaker (AMM) die zijn handelsvolume in de afgelopen 24 uur enorm heeft verhoogd met 35%.

Avalanche AVAX/USD is een overkoepelend platform dat wordt gebruikt voor het lanceren van gedecentraliseerde financiële (DeFi) applicaties en financiële activa en wordt gebruikt voor handel. Het heeft zijn marktkapitalisatie met 10% zien stijgen.

Cosmos ATOM/USD is een inter-blockchain communicatie protocol (IBTC), gelanceerd in februari 2021, dat het internet van blockchain creëert door de interoperabiliteit te verbeteren. Het brak onlangs door de $ 20 barrière.

Moet u PancakeSwap (CAKE) kopen?

Op 23 augustus had PancakeSwap (CAKE) een waarde van $ 25,35.

PancakeSwap (CAKE) had zijn hoogste punt ooit op 30 april met een waarde van $ 43,96. Dit maakt zijn hoogste waarde ooit 73% hoger dan zijn waarde op 23 augustus.

Om een beter beeld te krijgen van de recentere prestaties en groei, zullen we de prestaties in juli analyseren.

CAKE zag zijn laagste punt op 20 juli met een waarde van $ 11,11 en zijn hoogste punt op 31 juli met een waarde van $ 16,38. Hier zien we een groei van 47%.

Als we het hoogste punt in juli vergelijken met de waarde op 23 augustus, zien we dat het 54% hoger is, wat een groeipatroon aangeeft en het een waardevolle aankoop maakt.

Moet u Avalanche (AVAX) kopen?

Op 23 augustus had Avalanche (AVAX) een waarde van $ 48,59.

Avalanche (AVAX) bereikte zijn hoogste punt ooit op 10 februari op $ 59,40. Dit maakt zijn hoogste punt ooit 22% hoger in waarde.

Om te zien wat voor soort groei het token de laatste tijd heeft doorgemaakt, analyseren we juli.

Op 7 juli had het zijn hoogste punt op $ 13,89, en het had zijn laagste punt op 20 juli, met een waarde van $ 9,59. Dit betekende een waardedaling van 31%.

Wanneer we echter de hoogste waarde op 7 juli vergelijken met 23 augustus, zien we dat de munt op 23 augustus een 250% hogere waarde heeft. Dit maakt het een goede aankoop.

Moet u Cosmos (ATOM) kopen?

Op 23 augustus had Cosmos (ATOM) een waarde van $ 21,82.

Cosmos (ATOM) had zijn hoogste waarde ooit op 7 mei met een waarde van $ 31,70. Hierdoor was de token 45% hoger in waarde dan op 23 augustus.

Als we naar juli kijken, zouden we een duidelijker perspectief moeten hebben op de meer recente groei van het ATOM token in termen van waarde.

De munt bereikte zijn hoogste punt op 11 juli op $ 14,68, terwijl het zijn laagste punt op 20 juli zag met een waarde van $ 8,98. Hier kunnen we zien dat het token een waardedaling van 39% ondervond.

Dat gezegd hebbende, heeft 23 augustus een waardepunt dat 48% hoger is dan het hoogste punt op 11 juli.

Dit maakt het Cosmos token een waardevolle aankoop.

The post CAKE, AVAX en ATOM prijsanalyse, zijn deze munten het waard om te kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*