Crypto-Prijzen.nl

CAKE 2.0 en de algehele impact van DEX

CAKE 2.0 en de algehele impact van DEX

PancakeSwap CAKE/USD is een gedecentraliseerde exchange (DEX) ,die bekend staat als een Automated Market Maker (AMM).

Wat dit in wezen betekent, dat de exchange geen orderboeken bevat, geen bied- of vraagsysteem en geen limiet- of marktorders.

Het enige dat gebruikers hoeven te doen, is handelen op het platform en automatisch liquiditeit putten uit een of meer van de beschikbare liquiditeitspools. Dit wordt op zijn beurt weer in evenwicht gebracht nadat de transactie is voltooid.

CAKE is de native cryptocurrency-token van PancakeSwap, die voor verschillende doeleinden wordt gebruikt.

De CAKE 2.0 propositie als katalysator voor groei

Op 11 mei 2022 introduceerde PancakeSwap’s officiële Twitter-pagina de voorgestelde tokenomics-update met een maximale voorraad van 750 miljoen CAKE-tokens.

Binnen dit voorstel stelde PancakeSwap een maximale voorraadlimiet van 750 miljoen CAKE-tokens voor, wat herziene tokenomics voor vergrendelde CAKE zal introduceren.

Een dergelijke verbetering omvat het overbruggen van versterkte IFO voordelen, evenals farm yield voor alle gebruikers.

Het project is van mening dat de update de waarde, de gemeenschap en de duurzaamheid van het project kan weerspiegelen door een maximale bevoorradingslimiet te hebben en een kleiner effectief circulerend aanbod te stimuleren.

Andere aanvullende use-cases voor vergrendelde CAKE zijn onder meer weighted voting en verhoogde beloningen voor mining.

We hebben in maart ook al naar PancakeSwap gekeken toen we bespraken of het een goede koop was; met deze update kan het echter een nog betere aankoop worden.

Laten we, met dit alles in gedachten bekijken hoe dit de toekomstige waarde van de CAKE cryptocurrency zal bepalen.

Moet je PancakeSwap (CAKE) kopen?

Op 13 mei 2022 had PancakeSwap (CAKE) een waarde van $ 4,36.

Om echt te zien wat voor waarde dit is voor de CAKE cryptocurrency, gaan we de hoogste waarde aller tijden bespreken, evenals de prestaties van de afgelopen maand.

Het hoogste punt ooit van PancakeSwap (CAKE) was op 30 april 2021, toen de token een waarde van $ 43,96 bereikte. Op zijn ATH was de token $ 39,6 hoger in waarde oftewel met 908%.

Als we de prestaties van de token in de afgelopen maand bekijken, kunnen we zien dat PancakeSwap (CAKE) zijn hoogste waarde had op 4 april met $ 10,16, terwijl het laagste punt op 28 april was met $ 7,46. Hieraan kunnen we zien dat CAKE in waarde is gedaald met $ 2,7 oftewel met 26%.

Op basis van deze gegevens is PancakeSwap (CAKE) een solide koop voor $ 4,36, aangezien het tegen eind mei 2022 een waarde van $ 8 kan bereiken, na deze recente updates.

CAKE is in de afgelopen 24 uur met 20% in waarde gestegen en dit zou een goed moment kunnen zijn, als je zoekt naar een beginpunt om te token te kopen.

Het bericht CAKE 2.0 en de algehele impact van DEX verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*