Crypto-Prijzen.nl

Cabital selecteert Sumsub voor veilige identiteitscontroles van 2 minuten

Cabital selecteert Sumsub voor veilige identiteitscontroles van 2 minuten

Cabital, een innovatief platform voor vermogensbeheer dat beleggers in staat stelt om veilig passief inkomen te verdienen door hen de beste op crypto gebaseerde spaarproducten aan te bieden, heeft Sumsub’s alles-in-één KYC/AML toolkit geselecteerd om identiteitscontroles van crypto investeerders uit te voeren. Dit wordt mogelijk in slechts 2 minuten nadat de kit is ingezet. Er wordt voldaan aan de strengste wettelijke eisen.

Conforme, veilige oplossing voor klantverificatie

De spaarproducten van het Litouwse bedrijf hebben rentetarieven tot wel 12%. Cabital had echter een conforme en veilige oplossing nodig voor due diligence en klantverificatie en om ervoor te zorgen dat identiteitscontroles de conversieratio niet zouden beïnvloeden. De oplossing van Sumsub was de beste optie. Het zal Cabital ook in staat stellen om te voldoen aan nationale wetten en Europese AML/CTF-principes.

Raymond Hsu, oprichter en CEO van Cabital, becommentarieerde de integratie als volgt:

“Cabital introduceert cryptocurrency als alternatief voor traditionele, rigide investeringsschema’s. De crypto industrie groeit snel en wordt lange tijd als een risicovolle onderneming beschouwd. Integendeel, crypto heeft veel potentieel en kan al zorgen voor stabiliteit en winstgevendheid. Dat gezegd hebbende, zal Sumsub ons helpen onze oplossing voor vermogensbeheer nog beter te maken, door onze gebruikers conforme, snelle en plezierige identiteitscontroles te bieden, terwijl de veiligheid tijdens het hele proces wordt gegarandeerd.”

ID controles worden aangepast aan de vereisten van 220+ landen

De ID controles kunnen worden aangepast aan de eisen van meer dan 220 landen en gebieden. Verificatie gebeurt in twee eenvoudige stappen. Eerst dient de gebruiker een foto van zijn identiteitsbewijs in. Vervolgens ondergaan ze een biometrische gezichtsidentificatie om de veiligheid van Cabital verder te verbeteren.

Jacob Sever, medeoprichter van Sumsub, zei:

“Cabital wil crypto-investeringen voor iedereen toegankelijk en gemakkelijk maken. Ondertussen zoeken steeds meer mensen naar een alternatief voor traditionele spaarrekeningen. We zijn blij om hun startup te ondersteunen en te versterken met een verificatie-engine die veilig, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk aan te passen is aan de wettelijke eisen in Europa en daarbuiten.”

Naarmate de regelgeving voor vermogensbeheer ingewikkelder wordt, zijn oplossingen nodig die fraudebestendige beveiliging en een gestroomlijnde, naadloze gebruikerservaring garanderen. Tegen 2025 zal de wereldwijde markt voor vermogensbeheer naar verwachting met $ 318,95 miljard groeien.

The post Cabital selecteert Sumsub voor veilige identiteitscontroles van 2 minuten appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*