Crypto-Prijzen.nl

Bybit zit ‘helemaal in’ de gedecentraliseerde toekomst

Bybit zit ‘helemaal in’ de gedecentraliseerde toekomst

Bybit, de op twee na meest bezochte cryptocurrency beurs ter wereld, investeert in technologie om de wereldwijde gemeenschap voor te bereiden op decentralisatie en revolutionaire veranderingen te stimuleren.

Bybit heeft de World Blockchain Summit Dubai 2022 mogelijk gemaakt

Igneus Terrenus, hoofd communicatie bij Bybit, zei dat de beurs erop gericht was mensen achter een gedecentraliseerde toekomst te krijgen tijdens een discussie op de World Blockchain Summit Dubai 2022, leerde Invezz uit een persbericht.

Trescon organiseert de World Blockchain Summit global series om wereldwijde investeerders, leiders en denkers op het gebied van blockchain- en crypto innovaties samen te brengen. De 22e editie, powered by Bybit, vond plaats op 23 en 24 maart in Atlantis, The Palm in Dubai.

Terrenus merkte op:

We hebben een zeer succesvol beursbedrijf en we zijn in staat om te investeren in projecten die fundamenteel revolutionair zullen blijken te zijn. Bybit is de aanstichter en een belangrijke bijdrager van BitDAO – een van ’s werelds grootste DAO in termen van schatkistgrootte. BitDAO heeft honderden miljoenen dollars toegewezen aan blockchain gaming met Game7, Layer 2 schaaloplossingen met zkDAO en blockchain onderzoek met EduDAO en acht van ’s werelds meest prestigieuze universiteiten.

Bybit om infrastructuur te bieden voor de overgang naar decentralisatie

Voordat Web3 technologieën mainstream kunnen worden, moeten ze volwassen worden. Hoe meer mensen er echter in de nieuwe ruimte worden opgenomen, hoe meer de technologiestapel zal verbeteren. Er zullen ook meer kansen worden gegenereerd. Bybit wil de infrastructuur voor de transitie naar een blockchain aangedreven decentrale toekomst beschikbaar maken.

Het hoofd communicatie van de toonaangevende beurs voegde toe:

We zien onszelf als een brugfiguur om mensen van alle vaardigheden en kennisniveaus te helpen toegang te krijgen tot Web3 technologieën en innovaties die ze zouden kunnen gebruiken. We willen meer mensen naar de ruimte halen omdat we daar echt de waarde van in zien.

Mithun Shetty, CEO van Trescon zei:

Het kernethos van Bybit is het ondersteunen van het volgende niveau van innovatie, talent en technologieontwikkeling. Dit sluit perfect aan bij onze visie om voorop te lopen op het gebied van technologische innovatie. We waarderen de steun van Bybit en al het geweldige werk dat we dankzij deze samenwerking kunnen doen.

Het bericht Bybit zit ‘helemaal in’ de gedecentraliseerde toekomst verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*