Crypto-Prijzen.nl

Bybit tekent een $150 miljoen deal met Red Bull’s F1 team

Bybit tekent een $150 miljoen deal met Red Bull’s F1 team

Toonaangevende cryptobeurs Bybit en Oracle Red Bull Racing zijn een meerjarige samenwerking aangegaan, waarbij Bybit de rol van Principal Team Partner op zich zal nemen, zo verneemt Invezz uit een persbericht.

Grootste jaarlijkse deal in de geschiedenis

Dit is de grootste jaarlijkse deal tussen een cryptobeurs en een sportteam tot nu toe, ter waarde van $ 50 miljoen per jaar gedurende drie jaar. De partnerschapsvergoeding wordt betaald in een combinatie van contant geld en BIT, het native governance token van BitDAO. Bybit zal ook fungeren als de exclusieve Cryptocurrency Exchange Partner van het team.

Bybit om te dienen als fan token uitgifte en tech incubator partner

De beurs zal de rol op zich nemen van uitgiftepartner voor fantokens en tech incubator partner om Oracle Red Bull Racing te helpen zijn missie te vervullen om de betrokkenheid van fans te vergroten. Bybit zal het team ondersteunen bij de distributie van zijn groeiende collecties digitale activa.

Oracle Red Bull Racing Teambaas en CEO Christian Horner zei:

Ik ben verheugd Bybit welkom te heten in het team. Het is ook passend dat, aangezien we in 2022 een nieuwe generatie F1 competities betreden, met een geavanceerde en potentieel baanbrekende nieuwe filosofie van auto’s die het circuit opgaan, Bybit ook op het snijvlak van technologie staat. Ze delen de passie van het team om voorop te lopen op het gebied van technologische innovatie, het concurrentietempo te bepalen en de status-quo te doorbreken. Gelieerd hieraan is Bybit’s toewijding om de fanervaring in de F1 te verlevendigen door middel van digitale innovatie. Dit is ook een belangrijke missie voor het team en de hulp van Bybit zal ons helpen een diepere, meer meeslepende en unieke band met het team op te bouwen voor fans over de hele wereld.

Ben Zhou, mede-oprichter en CEO van Bybit voegde toe:

De meedogenloze passie en onverschrokken veerkracht van Oracle Red Bull Racing inspireren ons. Het team heeft het spel op dezelfde manier veranderd als digitale activa het wereldwijde financiële systeem hebben veranderd. Als jonge beurs verbinden we ons met Oracle Red Bull Racing in de kern van onze waarden – leeftijd doet er niet toe, hiërarchie is niet van belang, en erfenis is niet wat aan u wordt doorgegeven, maar wat u maakt. Bull of bear, iedereen heeft de mogelijkheid om financiële vrijheid in eigen handen te nemen aan het begin van de digitale economie. Bybit heeft onze geestverwant gevonden en de perfecte harmonie van snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid is alles wat onze gebruikers zoeken op ons platform. Een moment op het circuit wordt mogelijk gemaakt door onvermoeibaar werk om het chassis, de motor, het vakmanschap te perfectioneren en door het niet aflatende streven van de coureurs naar precisie en focus in een adrenaline-aangedreven game.

La notizia Bybit tekent een $150 miljoen deal met Red Bull’s F1 team era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*