Crypto-Prijzen.nl

Bybit levert een bijdrage van $134 miljoen aan BitDAO

Bybit levert een bijdrage van $134 miljoen aan BitDAO

27 januari was een behoorlijk succesvolle dag voor Bybit. Het kondigde de voltooiing van de integratie van Arbitrum aan en kondigde via een tweet aan dat het een bijdrage had geleverd in de vorm van Ethereum (ETH), Tether (USDT) en USD Coin (USDC) van in totaal ongeveer $ 143 miljoen aan de BitDAO treasury.

Bybit’s investering in BitDAO maakt van BitDAO een leidende kracht in DeFi, vooral als we kijken naar alle projecten die ze financieren. Het maakt BitDAO een voorbeeld voor andere DAO’s om te emuleren. In feite controleren maar heel weinig DAO’s de hoeveelheid fondsen die BitDAO treasury beheert en ontvangen ze de steun van grote beurzen zoals BitDAO.

Bybit’s integratie van Arbitrum

Bybit is een van ’s werelds snelstgroeiende cryptobeurzen en de voltooiing van de integratie van Arbitrum (een Ethereum Layer 2 oplossing) betekent er zoveel voor.

Na de Arbitrum integratie kunnen Bybit gebruikers nu USD Coin (USDC), Tether (USDT) en Ethereum (ETH) op het Arbitrum netwerk storten en opnemen.

Samengevat, het Arbitrum netwerk is een Ethereum Layer 2 schaaloplossing die is ontwikkeld om het Ethereum mainnet te ontlasten. Het maakt cryptotransacties op het Ethereum netwerk goedkoper door transactieverwerkingsoperaties off-chain (op zijketens) mogelijk te maken en de resultaten van de transacties op het mainnet te plaatsen in plaats van de verwerking op het mainnet te doen.

Bybit rekent op Arbitrum integratie om er ook voor te zorgen dat zijn gebruikers betrouwbare beveiliging genieten, waarbij iedereen na elke transactie het juiste resultaat kan verwachten. Het wil ook profiteren van de snelheid, snelle doorvoer en lage gaskosten van Arbitrum.

Na de integratie zei de mede-oprichter en CEO van Bybit Ben Zhou:

“Arbitrum is een veelbelovende en innovatieve schaaltechnologie die we graag naar Bybit gebruikers brengen – met zijn gedecentraliseerde, ontwikkelaarvriendelijke en brede ecosysteemondersteuning blijven we producten en diensten van het volgende niveau aanbieden aan alle cryptoliefhebbers.”

Bybit heeft zich al bewezen als een betrouwbare en stabiele cryptobeurs. Het heeft het hele jaar door gewerkt zonder enige downtime of overbelasting te ervaren.

La notizia Bybit levert een bijdrage van $134 miljoen aan BitDAO era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*