Crypto-Prijzen.nl

Bybit lanceert handel in crypto-opties vanwege vraag van gebruikers

Bybit lanceert handel in crypto-opties vanwege vraag van gebruikers

Bybit, een in Singapore gevestigde crypto-exchange opgericht in 2018, kondigde zijn uitbreiding aan naar de handel in crypto-opties naast zijn huidige productlijn van expiratie en eeuwigdurende futures-contracten.

Deze beslissing om een nieuw handelsaanbod voor opties te ontwikkelen, werd sterk beïnvloed door de groeiende vraag van de gemeenschap, waarbij een betere tool voor de gebruikers werd gevraagd.

Zodra Bybit de handel in crypto-opties lanceert, kunnen gebruikers USDC-opties verhandelen via een portefeuillemarge. Bovendien zal het platform worden geleverd met een gebruiksvriendelijke interface en een volledig geïntegreerd handelsplatform.

Tijdens de aankondiging zei mede-oprichter en CEO van Bybit, Ben Zhou:

“We zijn ervan overtuigd dat ons ultramoderne aanbod de lat voor de sector zal bepalen en de handel in crypto-opties zal normaliseren, net zoals Robinhood deed voor aandelenopties. We zijn ook verheugd om de liquiditeit en betrouwbaarheid van wereldklasse die onze klanten zijn gaan associëren met Bybit mee te nemen naar de handel in opties.”

Hoe de nieuwe functie werkt

De nieuw gelanceerde functie zal niet anders werken dan de andere traditionele financieringen, maar het stelt gebruikers in staat om de toekomstige waarde van het activum te projecteren in de waarde van de Amerikaanse dollar en om de transactie af te wikkelen met behulp van USDC.

Momenteel heeft Bybit meer dan twee miljoen geregistreerde gebruikers met een aantal partnerschappen met enkele van de prominente bedrijven zoals Oracle Red Bull Racing, Astralis, Oracle Red Bull Racing Esports, esports NAVI, Alliance en voetbalverenigingen Avispa Fukuoka en Borussia Dortmund, Virtus.pro en het Formule 1-raceteam.

The post Bybit lanceert handel in crypto-opties vanwege vraag van gebruikers appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*