Crypto-Prijzen.nl

Bybit lanceert betalingen met creditcard en betaalpas

Bybit lanceert betalingen met creditcard en betaalpas

Bybit is ’s werelds meest dynamisch groeiende cryptocurrency exchange. Zojuist hebben zij credit- en debitcard betalingen gelanceerd, verneemt Invezz uit een persbericht.

Dit maakt het voor gebruikers mogelijk, om crypto met rechtstreeks met te kopen, door middel van hun creditcard of betaalpas. Het wordt hierdoor ook makkelijker om online kleding, boeken en andere dingen te kopen. Het enige wat de gebruiker hoeft te doen, is het invoeren van zijn persoonlijke gegevens en vervolgens akkoord te gaan met een prijsopgave. Waarne de gebruiker kan betalen met Mastercard of Visa.

Bybit ondersteunt de euro, de Amerikaanse dollar en de pond

De exchange ondersteunt een groot aantal fiat valuta’s. Waaronder de USD, de euro en tenslotte de Britse pond. De service is beschikbaar voor iedereen die een Bybit-account heeft.

Bybit ziet af van kosten voor aankopen met de kaart

Bybit zag tot 17 mei 2022 af van alle fees voor aankopen met bankpassen en creditcards. Dit deden ze voor klanten in het VK en Europa, om deze nieuwe integratie te vieren.

Nadat deze periode is verstreken, betalen klanten die crypto kopen via deze integratie op Bybit, één van de laagste kosten in de branche voor zo’n soort service. De fees beginnen slechts bij 1,1%, voor aankopen in landen binnen de Europese Unie.

Ben Zhou, mede-oprichter en CEO van Bybit:

Bybit-gebruikers kunnen nu eenvoudig crypto-activa zoals Bitcoin kopen, NFT’s verzamelen op onze marktplaats of hun kapitaal op andere manieren inzetten om hun persoonlijke financiële doelen te bereiken. Deze integratie brengt gemak naar een hoger niveau. Op deze manier hebben gebruikers toegang, tot liquiditeit en betrouwbaarheid van wereldklasse die Bybit biedt.

Het bericht Bybit lanceert betalingen met creditcard en betaalpas verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*