Crypto-Prijzen.nl

Bybit CEO bespreekt zorgen over regelgeving, NFT’s en meer

Bybit CEO bespreekt zorgen over regelgeving, NFT’s en meer

In 2021 bereikte de community van Bybit 2,5 miljoen handelsklanten in 200 landen en gebieden, benadrukte Bybit in een bedrijfsupdate van 1 juli. Invezz had de gelegenheid om Bybit CEO Ben Zhou te interviewen om de update beter te begrijpen en wat we vervolgens kunnen verwachten van de cryptocurrency derivaten beursplatform.

Recente mijlpalen

In het eerste kwartaal van 2021 passeerde het totale totale verhandelde volume op Bybit de $1 biljoen. Er was meer dan $ 4,9 miljoen in wereldwijde Bitcoin (BTC/USD) open interest en het historische record van $76 miljard aan handelsvolume in 24 uur. Het wereldwijde volume van Ethereum (ETH/USD) overschreed $ 20 miljard.

ByFi Center ‘opent poorten’ naar cloud mining

ByFi Center is opgericht in een poging om het beste van DeFi bij de klant thuis te brengen. Het centrum biedt verbeterde hashkracht voor de Ethereum mijnbehoeften van gebruikers en biedt een lager risico, maar een hogere winstgevendheid. Mijnbouw gebeurt direct in de cloud met 0% downtime, waardoor het mogelijk is om ETH direct te ‘oogsten’.

Wereldwijde handelsconcurrentie

Vorig jaar namen 12.000 mensen van over de hele wereld deel aan de unieke wereldwijde handelswedstrijd van Bybit. Dit jaar zal de competitie grotere beloningen en grotere uitdagingen bevatten. Het zal in augustus plaatsvinden. Prijzen omvatten NFT-verzamelobjecten en een pool van 7,5 miljoen Tether (USDT/USD).

Spot- en optiehandel

Bybit lanceert spothandel in het derde kwartaal van dit jaar. Spothandel helpt derivatenhandelaren hun fondsen te beschermen en als u de markt betreedt, is dit een geweldige plek om te beginnen. Het aanbieden van nieuwe activa en handelsparen zal ook sneller zijn dan nu. De beurs is van plan om in het vierde kwartaal van het jaar de handel in opties te lanceren. Gebruikers hebben toegang tot de beste liquiditeiten van de Europese en Amerikaanse markten omdat beide opties beschikbaar zullen zijn.

Nieuwe look

Bybit krijgt een nieuw ontwerp voor de startpagina, een nieuw logo, een nieuwe mobiele interface en een nieuwe gebruikersinterface. Ze beloven dat het nieuwe ontwerp veel intuïtiever zal zijn. Het verbeterde platform zal zowel op desktop als mobiel toegankelijk zijn.

Portemonnee upgrade

Wallet 2.0 komt eraan, met de mogelijkheid om opnameverzoeken direct te verwerken, die u zo vaak als uwilt kunt doen zonder te wachten.

Interview met CEO Ben Zhou

Hieronder staat een transcriptie van Invezz’s interview met Bybit CEO Ben Zhou.

Invezz: Direct “harvesten” van crypto, of cloud mining, is een regeling waarbij iemand iemand anders kan betalen om namens hem crypto te minen. Dit is zonder twijfel erg handig. Wat zijn enkele andere voordelen van cloud mining?

Ben Zhou: Het voordeel van cloud mining voor individuen hoeft niet te worden herhaald: gemakkelijker toegang, stabiel en beheersbaar rendement, bijna geen installatietijd en lagere initiële investering. Op macroniveau zou cloud mining het antwoord van crypto kunnen zijn op het optimaliseren van het energieverbruik. Kosten en efficiëntie zijn belangrijke factoren en we moeten het evenwicht vinden waar het zinvol is om groener te gaan voor de gemeenschap. In 2021 zijn er al miljoenen hyperscale datacenters over de hele wereld. We hebben bewust gestrande hernieuwbare energiebronnen gescout en ondersteunen en subsidiëren ze actief via dit initiatief. Cloudmining kan helpen om schaalvoordelen te creëren en deze bedrijven te helpen onbenut potentieel te realiseren. Dat is zeker beter dan hardware met een laag rendement die in miljoenen huizen is geïnstalleerd op het gebied van duurzaamheid. In ons ByFi Center hebben we eind mei een cloud mining product geïntroduceerd om te voldoen aan de virtuele ETH miningbehoeften van de gemeenschap met verbeterde hashkracht volgens hun eigen schema. De contracten waren uitverkocht, maar we willen het termijnaanbod uitbreiden en andere activa overnemen.

I: Als we de cloud mining regeling wat verder zouden kunnen bekijken. De klant ontvangt transactiekosten of een cryptocurrency die is gegenereerd door de mijnbouwinspanningen van de aannemer. Er zijn zorgen dat deze regeling kan worden gezien als een “investeringscontract” onder de federale veiligheidswetgeving. Dergelijke contracten moeten worden geregistreerd bij de Securities and Exchange Commission. Hoe zou u deze zorgen aanpakken?

BZ: We moeten erkennen dat de meeste rechtsgebieden geen duidelijkheid hebben over de regelgeving in de crypto industrie, zoals geldt voor de meeste innovaties en nieuwe technologieën. In zekere zin is het positief voor goede spelers in de industrie dat regelgevers zoals de SEC’s sinds circa 2016 duidelijkere richtlijnen geven op dit gebied. De tendens om cryptocontracten in zijn verschillende vormen te behandelen als beleggingsproducten en dus als effecten, wijst op een vraag van regelgevers naar transparantie en verantwoording van exploitanten. Dit wijkt niet af van de verwachtingen van het brede publiek. We zijn op één lijn met de regelgevers in de doelstellingen om de sector in staat te stellen nieuwe economische kansen te creëren en tegelijkertijd de belangen van zijn deelnemers te beschermen. We bieden cloud mining aan als een mining-as-a-service (MaaS) product en bieden kopers flexibele voorwaarden die lijken op de abonnementsdiensten die ze op elk moment kunnen opzeggen.

I: Onder de prijzen in uw aanstaande Global Trading Competition zijn NFT verzamelobjecten. Wat is volgens jou de meest aansprekende prijs die iemand kan winnen in een van uw jaarlijkse wedstrijden?

BZ: Afgezien van de ongekend enorme prijzenpot van maximaal $ 7,5 miljoen, zal de World Series of Trading (WSOT) dit jaar een reeks NFT-verzamelobjecten en limited edition-merchandise bevatten. Net als de crossover met pokerthema van vorig jaar, zal de competitie van dit jaar ook een nieuwe crossover bevatten, omdat we het bereik van crypto naar steeds meer mensen uitbreiden. We zijn zo enthousiast over alles wat we in petto hebben voor de deelnemers, en kunnen niet wachten tot iedereen ze ziet.

I: Bybit’s lancering van spothandel in Q3/2021 is iets anders om naar uit te kijken. Er zijn nogal wat misvattingen rond deze vorm van handelen, zoals “handelen zonder stop loss is beter”. Wat zou u mensen aanbevelen om te vermijden bij spothandel?

BZ: Spothandel is een geweldig startpunt voor beginners. En enkele van de beproefde gouden investeringsregels zijn van toepassing. De eerste stap om risico’s te verminderen is om te accepteren dat er oplichting bestaat. De contracten en platforms die u kiest, zijn belangrijk. Doe uw huiswerk en begrijp wat u koopt, waarom u voor een bepaald handelspaar kiest en op welke beurs u de transacties doet. Het is altijd de moeite waard om uw onderzoek te doen en de informatiebronnen te verifiëren, plaats geen bestelling vanwege een enkele retweet op uw tijdlijn.

I: Wallet 2.0, een Bybit portemonnee upgrade die gepland staat om te worden gelanceerd met spothandel, ondersteunt een hot wallet, waarmee gebruikers overal geld kunnen opnemen en toegang hebben tot hun activa. Welke beveiliging is er om het geld van klanten te beschermen wanneer ze constant online toegankelijk zijn?

BZ: Bybit verbetert onze games voortdurend op het gebied van beveiliging en verbetert onze operationele normen. We zullen nieuwe maatregelen voor hot wallets aankondigen bij de uitrol. Huidige Bybit klanten zijn bekend met ons intrekkingsproces met meerdere handtekeningen, tweefactorauthenticatie, naast andere standaard veiligheids- en verificatiemaatregelen. We bieden ook 24/7 meertalige klantenondersteuning. Waar het op neerkomt: Bybit is een van de weinige operators die klanten die zijn getroffen door platformincidenten tegen een eerlijke prijs compenseerde.

The post Bybit CEO bespreekt zorgen over regelgeving, NFT’s en meer appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*