Crypto-Prijzen.nl

Bware Labs haalt $6 miljoen in een financieringsronde

Bware Labs haalt $6 miljoen in een financieringsronde

Bware Labs, een startup die een state-of-the-art API platform aanbiedt dat is afgestemd op API gebruikers en node-operators, heeft $ 6 miljoen aan financiering binnengehaald uit zijn series A ronde, volgens een persbericht gedeeld met CoinJournal op woensdag 23 februari. .

Hypersphere Ventures, Infinity Ventures Crypto, Blizzard en Axia8 behoorden tot de uitgebreide lijst van investeerders om de startup te ondersteunen. Anderen waren Woodstock, Coingecko, Nexo en Impossible Finance.

Financiering is een blijk van vertrouwen van investeerders

Met deze financieringsronde heeft Bware Labs nu met succes $ 7 miljoen opgehaald bij investeerders. Onder degenen die het project in de vorige ronde hebben gesteund, waren Ascensive Assets, Spartan Group, GBV en Morningstar Ventures.

Flavian Manea, CEO van Bware Labs, zei in een verklaring dat de investeringsronde het team van het project heeft versterkt. Naast andere spelers in de sector heeft het platform “ervaren investeerders uit zowel crypto als traditionele financiën” kunnen aan boord hebben.

Het bedrijf heeft ook zijn technologieaanbod uitgebreid, waarbij de financiering dit versnelt omdat het ernaar streeft de ontwikkelingen voor de toekomst op te schalen.

Ook toont de financiering het vertrouwen dat nieuwe en terugkerende investeerders in het bedrijf hebben, voegde Manea eraan toe.

Bware Labs biedt gedecentraliseerde API infrastructuur

Als een multi-chain API platform wil Bware Labs een gedecentraliseerde API infrastructuur naar de bredere cryptomarkt brengen. Het product zal zowel ontwikkelaars als bedrijven ten goede komen die willen voortbouwen op de blockchain, aldus het platform in zijn persbericht.

Het op abonnementen gebaseerde API-platform maakt de noodzaak om te vertrouwen op gecentraliseerde node-operators voor interactie met de blockchain overbodig. Gebruikers die willen profiteren van het protocol van het bedrijf, kunnen zich abonneren door te betalen via stablecoins. Dit maakt het volgens het bedrijf gemakkelijk voor crypto-native bedrijven om van de functies te profiteren.

Een ander belangrijk kenmerk van de API infrastructuur is het gebruik ervan om de betrouwbaarheid en prestaties van knooppunten te verbeteren. Om zowel betrouwbaarheid als decentralisatie te bereiken, worden knooppunten gestimuleerd door toegang tot gedeelde inkomsten en uitzetcapaciteit met behulp van de native BWR tokens.

Knooppunten die niet over het vereiste aantal tokens beschikken om een knooppunt uit te voeren, kunnen ervoor kiezen om BWR tokens te accepteren die aan hen zijn gedelegeerd. Hiermee kunnen gebruikers stakingspools vormen.

Bware Labs ondersteunt momenteel meer dan 10 blockchain platforms, waaronder Polygon, Avalanche, BNB Chain, Moonbeam, Fantom en Polkadot. Anderen zijn Elrond, Moonriver, Shidden en Astar.

De startup is van plan om Layer 2 platforms zoals Optimism en Arbitrum te integreren.

Het bericht Bware Labs haalt $6 miljoen in een financieringsronde verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*