Crypto-Prijzen.nl

Burgemeester van NYC zet eerste salaris om in BTC & ETH via Coinbase

Burgemeester van NYC zet eerste salaris om in BTC & ETH via Coinbase

Image for US durable goods orders

De burgemeester van New York, Eric Adams, komt zijn belofte na om zijn eerste drie loonstrookjes in cryptocurrency te ontvangen. De burgemeester heeft aangekondigd dat hij zijn eerste salaris als burgemeester gaat omzetten in Bitcoin (BTC/USD) en Ethereum (ETH/USD).

Adams ontvangt vrijdag zijn eerste salaris als burgemeester van New York en hij heeft aangekondigd dit salaris om te zetten in crypto via het cryptocurrency handelsplatform Coinbase.

Burgemeester van NYC ontvangt salaris in BTC, ETH

Tijdens zijn campagnetraject in november merkte Adams op dat hij zijn eerste drie salaris in Bitcoin zou nemen als een eerste stap om New York City om te vormen tot een belangrijke cryptocurrency hub.

De burgemeester ontvangt deze vrijdag zijn salaris in USD, die hij zal omzetten in Bitcoin en Ethereum. Momenteel ondersteunt New York niet dat stadspersoneel wordt betaald in cryptocurrencies volgens de arbeidsvoorschriften.

Adams heeft niet uitgelegd waarom hij Bitcoin en Ethereum heeft gekozen als zijn favoriete cryptocurrencies. Bovendien zijn de details over hoe dit crypto salaris wordt belast, niet verstrekt.

In een eerdere verklaring zei Adams: “New York is het centrum van de wereld en we willen dat het het centrum wordt van cryptocurrency en andere financiële innovaties. Als we voorop lopen bij dergelijke innovatie, kunnen we banen creëren, onze economie verbeteren en een magneet blijven voor talent van over de hele wereld.”

NYC concurreert met Miami

Adams heeft zijn plannen uiteengezet om NYC om te vormen tot een crypto hub. Als dit gebeurt, zal New York City concurreren met Miami, een stad waarvan de burgemeester ook cryptocurrencies heeft onderschreven. De vriendelijke cryptocurrency wet in Miami heeft veel crypto mijnbedrijven aangetrokken.

De burgemeester van Miami, Francis Suarez, is ook pro-Bitcoin. Suarez heeft ook verklaard dat hij zijn eerste salaris als burgemeester in Bitcoin zal accepteren. Suarez is een grote liefhebber in de cryptosector en hij is betrokken geweest bij verschillende discussies in het gebied.

Afgelopen augustus lanceerde Miami MiamiCoin, een stadsmunt die meer dan $ 20 miljard aan inkomsten heeft gegenereerd. Miami is ook van plan een Bitcoin opbrengstprogramma te lanceren om beloningen uit te delen aan inwoners van Miami.

La notizia Burgemeester van NYC zet eerste salaris om in BTC & ETH via Coinbase era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*