Crypto-Prijzen.nl

BTC prijsvoorspelling: hoe zal het conflict tussen Rusland en Oekraïne de waarde beïnvloeden?

BTC prijsvoorspelling: hoe zal het conflict tussen Rusland en Oekraïne de waarde beïnvloeden?

Er zijn de laatste tijd tal van ontwikkelingen rond het Bitcoin BTC/USD cryptocurrency token.

Vanwege het feit dat het een van de grootste tokens is in termen van marktkapitalisatie, wordt verwacht dat het veel waardeschommelingen zal hebben tijdens real-world ontwikkelingen.

Bitcoin daalde zelfs zo laag als $ 34.337 nadat Vladimir Poetin’s poging om Oekraïne te demilitariseren begon met een spervuur van raketaanvallen op donderdag.

Er zijn echter andere ontwikkelingen geweest op het gebied van Bitcoin, met name acceptatie in Mexico.

Mexico stelde wetsvoorstel voor Bitcoin voor als katalysator voor groei

Op 24 februari hebben we besproken hoe Kazachstan 13 crypto mijnbedrijven sloot wegens illegale operaties.

Een ander land dan El Salvador is bereid om Bitcoin als betaalmiddel te accepteren.

In het bijzonder is senator Indira Kempis bezig met het ontwikkelen van een wetsvoorstel over cryptocurrencies, dat als belangrijkste doel heeft de Mexicaanse regering te overtuigen het zogenaamde “Salvadoriaanse scenario” te volgen door BTC als betaalmiddel te erkennen.

Moet u Bitcoin (BTC) kopen?

Op 24 februari 2022 had Bitcoin (BTC) een waarde van $ 35.572,77.

Om echt te zien wat dit waardepunt aangeeft voor het BTC cryptocurrency token, zullen we kijken naar de hoogste waarde aller tijden van het token, naast de prestaties die het token in de loop van de vorige maand liet zien.

De hoogste waarde aller tijden van Bitcoin (BTC) was op 10 november 2021, toen het een waarde van $ 69,044,77 bereikte. Dit geeft ons een indicatie dat het token op zijn ATH $ 33.472 hoger in waarde was of met 94%.

Wanneer we de prestaties van het token in de afgelopen maand bekijken, had Bitcoin (BTC) zijn hoogste waarde op 2 januari 2022; toen bereikte het een waarde van $ 47.730,23.

De laagste waarde waartoe het token gedurende de maand daalde, was op 24 januari, toen het een waarde van $ 33.495,91 zag.

Dit betekende een waardedaling van $ 14.234,32 of met 30%. Van 24 januari tot 24 februari is BTC echter nog steeds $ 2.076,86 hoger in waarde of met 6%, ondanks de recente waardedaling.

Dit plaatst BTC nog steeds tegen een solide aankoopprijs, aangezien het tegen eind maart 2022 tot $ 38.000 kan oplopen.

Het bericht BTC prijsvoorspelling: hoe zal het conflict tussen Rusland en Oekraïne de waarde beïnvloeden? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*