Crypto-Prijzen.nl

BTC prijsbeweging: is het de moeite waard om het te kopen?

BTC prijsbeweging: is het de moeite waard om het te kopen?

Bitcoin BTC/USD is verreweg het grootste cryptocurrency token in termen van marktkapitalisatie, en de prijsbewegingen geven vorm aan de hele cryptocurrency industrie.

Massale acceptatie van Bitcoin en toekomstige ontwikkeling als katalysator voor groei

Op 21 oktober bespraken we of het te laat was om in Bitcoin te investeren nadat het al zijn ATH waarde van $ 67.276 had bereikt. Er was ook veel hype rond de Bitcoin ETF.

Dit is te wijten aan het feit dat nadat de op ProShares futures gebaseerde Bitcoin ETF zijn marktdebuut maakte op de New York Stock Exchange onder de ticker BITO, de prijs van Bitcoin steeg tot voorbij de destijds waarde van $ 62.000 en zijn nieuwe ATH punt bereikte.

Dit was een belangrijke mijlpaal in de massale acceptatie van Bitcoin, evenals andere cryptocurrencies. Het diende als een validatie van de cryptomarkt door de belangrijkste financiële toezichthouder in ’s werelds grootste economie.

JPMorgan zei dat het toenemende aantal millennial investeerders BTC naar $ 146.000 zou kunnen duwen.

New York City kreeg een pro-crypto burgemeester , waar democraat Eric Adams beloofde de stad het centrum van Bitcoin te maken en het nieuws via een tweet bekendmaakte. Miami zag burgemeester Francis Suarez zeggen dat hij zijn volgende salaris 100% in Bitcoin zou opnemen.

Binnen de komende vijf dagen zal het Bitcoin protocol een soft fork ondergaan. Dit staat bekend als de Taproot upgrade, die tot doel heeft de privacy, efficiëntie en slimme contractmogelijkheden van het netwerk te verbeteren.

Dit wordt gezien als de eerste grote upgrade sinds augustus 2017, waarbij Bitcoin Segregated Witness (SegWit) introduceerde en de lancering van het Lightning Network zag.

Deze soft fork en upgrade heeft het potentieel om de waarde van Bitcoin nog verder te verhogen.

Moet u Bitcoin (BTC) kopen?

Op 8 november had Bitcoin (BTC) een waarde van $66,041.

Om een indicatie te krijgen van dit prijspunt en van hoe de prijs de afgelopen maand is veranderd, gaan we over de hoogste waarde aller tijden en de waarde ervan in oktober.

Wat de prestaties in oktober betreft, begon Bitcoin (BTC) op 1 oktober met zijn laagste waarde op $ 43.414.

Op 20 oktober bereikte het echter zijn hoogste punt van die maand op $ 67.276, wat ook zijn huidige hoogste waarde ooit is.

Hier kunnen we zien dat van 1 oktober tot 2 oktober de waarde van Bitcoin (BTC) steeg met $ 23.862, of met 55%.

Van 20 oktober tot 8 november is de waarde echter $ 1.235 lager of 1,84%.

Volgens gegevens van IntoTheBlock zag BTC de afgelopen zeven dagen $ 246,81 miljard aan transacties van meer dan $ 100.000.

Dat gezegd hebbende, had het netwerk ook een 30-dagen gemiddelde van 38,52 miljoen adressen.

Met dit alles in gedachten, kunnen we verwachten dat het BTC token eind november in waarde zal stijgen tot $ 68.500, waardoor het een solide aankoop is tegen de huidige prijs.

The post BTC prijsbeweging: is het de moeite waard om het te kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*