Crypto-Prijzen.nl

BSC ontwikkelaars stellen maatregelen voor om de waarde van BNB te verhogen

BSC ontwikkelaars stellen maatregelen voor om de waarde van BNB te verhogen

Ontwikkelaars van Binance Smart Chain (BSC) hebben maatregelen voorgesteld om het deflatoire model van Binance Coin (BNB/USD) te behouden en de intrinsieke waarde te verhogen. Het bedrijf onthulde dit nieuws eerder vandaag via een blogpost en merkte op dat de ontwikkelaars overwegen een nieuw Binance Evolution Protocol, BEP-95, te introduceren.

Volgens de blogpost introduceert deze BEP een verbrandingsmechanisme in het economische model van de BSC, waardoor de tokenomics van BNB dynamischer worden. Het concept achter deze BEP is om het verbrandingsproces van BNB te versnellen en BSC meer gedecentraliseerd te maken door een deel van de gastarieven te verbranden. Door een fractie van de gastarieven te verbranden, zal het aanbod van BNB afnemen, waardoor de prijs hoger wordt naarmate de vraag toeneemt.

Naar verluidt is BEP-95 afhankelijk van de activiteit van het BSC netwerk. Als zodanig zal het het aanbod van BNB blijven verminderen, zelfs nadat de geplande verbrandingen door Binance.com het beoogde aanbod van 100 miljoen BNB in omloop hebben bereikt.

De ontwikkelaars legden uit hoe BEP-95 zou werken en merkten op dat elk blok een vaste verhouding zou verbranden van de gasvergoeding die validators in elk blok verzamelen. BNB houders kunnen de verbrandingsratio via governance aanpassen. De gastarieven die in elk blok worden geïnd, zouden worden verdeeld over twee slimme systeemcontracten. Dit zijn het System Reward Contract en het ValidatorSet Contract.

De ontwikkelaars hebben verder bekend gemaakt dat het implementeren van deze BEP de hoeveelheid BNB die validators en delegators ontvangen door uitzetten, zou kunnen minimaliseren. De door fiat gedomineerde waarde van hun beloningen kan echter toenemen, aangezien het verlagen van het bedrag van BNB de waarde van de munt zou verhogen.

BNB zet rally voort

Dit nieuws komt na Binance.com voltooide de 17e kwartaalverbranding op 18 oktober na de vernietiging van 1.335.888 BNB ter waarde van $ 640 miljoen (£ 464.670.000). Gecombineerd met het rimpeleffect van Bitcoin (BTC/USD) op de cryptomarkt, hielp deze verbranding BNB woensdag voorbij $ 500 (£363.62) te stijgen.

Door dit bullish momentum klom BNB naar $ 505,27 (£ 367,46), wat een nieuw hoogtepunt in 30 dagen was. De munt slaagde er echter niet in de rally vast te houden. Op het moment van schrijven verandert BNB van eigenaar voor $ 480,33 (£ 349,52) na een winst van 1,38% in de afgelopen 24 uur. Desalniettemin heeft de munt sinds het begin van de maand meer dan $ 60 (£ 43,65) toegevoegd.

Volgens TradingView zijn de technische indicatoren van BNB bullish, met oscillatoren en voortschrijdende gemiddelden in de 1-dag grafiek die wijzen op een sterke koopkracht. Hoewel het volume van BNB de afgelopen 24 uur met 19,91% is gedaald, kan de hernieuwde koopkracht leiden tot verdere winsten.

The post BSC ontwikkelaars stellen maatregelen voor om de waarde van BNB te verhogen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*