Crypto-Prijzen.nl

Brock Pierce voorspelt dat Bitcoin in 2022 naar $200K zal stijgen

Brock Pierce voorspelt dat Bitcoin in 2022 naar $200K zal stijgen

Brock Pierce, een van de meest welvarende mensen in de cryptowereld, gelooft dat Bitcoin (BTC/USD) voorbij de $ 100.000,00 zal stijgen en misschien zelfs $ 200.000,00 zal bereiken in 2022. Hij deed deze voorspelling tijdens een recente interview met Fox Business. Hoewel Pierce gelooft dat BTC de bovenstaande prijs zou kunnen aanboren, beweert hij dat het dit niveau niet zou handhaven omdat het waarschijnlijk naar beneden zou corrigeren.

In het interview sprak Pierce, die ook de voorzitter is van de Bitcoin Foundation, over de prestaties van BTC in de afgelopen maand en zei dat mensen graag speculeren en beweren dat ze antwoorden hebben, maar in werkelijkheid is de markt van BTC volatiel. Volgens hem is de slechte prestatie van BTC in december het gevolg van meerdere gebeurtenissen.

Hoewel veel mensen beweren dat de Omicron variant van COVID-19 is geactiveerd en de huidige bearmarkt heeft aangestuurd, koos Pierce voor een meer technische benadering en zei dat de prijs van BTC is gedaald omdat de markt meer verkopers dan kopers heeft. Hij gaf toe dat sommige beleggers die hun geld in andere crypto’s injecteren, een van de redenen is achter de slechte prestaties van BTC.

Hij is echter van mening dat andere munten die wat aandacht van BTC stelen, van vitaal belang zijn voor de markt. Volgens Pierce helpen altcoins voort te bouwen op het Bitcoin idee. Hij wees erop dat BTC een digitale waardeopslag is, terwijl Ethereum van plan is programmeerbare contracten te creëren. Omdat elk project anders is, gelooft Pierce dat de crypto ruimte is als het internet van 1999.

Hoewel hij gelooft dat de meeste projecten niet zullen overleven, beweert Pierce dat de crypto ruimte verschillende winnaars zal hebben, zoals hoe Amazon, Google en eBay hun plaatsen op internet veilig stelden.

Waakhonden moeten crypto analyseren en begrijpen voordat ze de ruimte reguleren

Sprekend over cryptoregulering, drong Pierce er bij regelgevers en wetgevers op aan om de ruimte te onderzoeken en er goed kennis mee te maken alvorens voorstellen te doen die de collectieve toekomst van de VS zouden kunnen beïnvloeden. Hij zei dit in reactie op het argument van senator Elizabeth Warren dat hoewel crypto beweert een pad te zijn naar financiële inclusie, het eigendom van BTC meer geconcentreerd is dan het eigendom van de dollar.

Hoewel hij gelooft dat BTC inderdaad meer financiële inclusie bevordert, was Pierce het ermee eens dat BTC eigendom geconcentreerd is omdat early adopters zoals hij veel BTC vermogen hebben. Hij voegde eraan toe dat dit een levensvatbare zorg is omdat het interfereert met het creëren van een wereld waarin rijkdom breed wordt verdeeld.

In tegenstelling tot andere voorstanders van BTC, was Pierce het ermee eens dat BTC een risicovol bezit is. Volgens hem is BTC een waardeopslag, maar geen inflatiehedge zoals goud en onroerend goed. Het heeft echter een interessant rendementsprofiel dan de bovenstaande activa. Door te delen wat hij denkt dat BTC boven $ 100.000,00 zal brengen, zei Pierce financiële onzekerheid in het bredere financiële systeem.

The post Brock Pierce voorspelt dat Bitcoin in 2022 naar $200K zal stijgen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*