Crypto-Prijzen.nl

Britse gebruikers kunnen nu ook crypto handelen op PayPal

Britse gebruikers kunnen nu ook crypto handelen op PayPal

PayPal maakte ongeveer een jaar geleden een van de grootste stappen in de crypto industrie toen het aankondigde dat het cryptohandel gaat ondersteunen. Voordat 2020 eindigde, kregen de Amerikaanse gebruikers al de mogelijkheid om digitale munten te gebruiken op het platform van het bedrijf, maar tot nu toe bleven zij de enigen met dit voorrecht.

Toen, eerder dit jaar, kondigde PayPal aan dat het zijn Britse team uitbreidt, en in de vacature stond dat het bedrijf op zoek is naar ontwikkelaars die ervaring hebben met crypto en blockchain. Het is sindsdien enkele maanden geleden en het bedrijf heeft eindelijk zijn crypto-services ook voor Britse gebruikers uitgerold.

PayPal brengt crypto naar het VK

PayPal heeft de nieuwe stap op vrijdag 17 september aangekondigd, waarin staat dat alle in aanmerking komende gebruikers uit het Verenigd Koninkrijk nu vrij zijn om cryptovaluta die beschikbaar zijn op het PayPal platform te kopen, verkopen, vasthouden of verhandelen. Op dit moment zijn dat er niet al te veel, aangezien er slechts vier beschikbaar zijn: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash en Litecoin. Toch is dit een belangrijk iets voor Britse gebruikers, evenals voor de crypto industrie zelf.

Wat betreft de geschiktheid van de gebruikers, het betekent eenvoudigweg dat alleen degenen die hun identiteit verifiëren toegang krijgen tot cryptohandel, wat begrijpelijk is, aangezien PayPal waarschijnlijk alles in het werk zal stellen om 100% in overeenstemming te blijven met de lokale wet- en regelgeving .

Zoals eerder vermeld, markeert de uitbreiding van cryptovaluta door de betalingsgigant in het VK het eerste voorbeeld van het aanbieden van digitale valuta buiten de VS zelf. De woordvoerder van het bedrijf zei dat PayPal zijn nieuwe cryptoservice geleidelijk aan uitrolde voor Britse gebruikers en dat het proces nu voltooid is. Nu wil het bedrijf observeren hoe crypto’s in het VK worden geaccepteerd, leren van die observaties en uiteindelijk beginnen met het uitrollen van nieuwe functies en functionaliteiten.

PayPal’s crypto uitbreiding in het VK is ook belangrijk omdat veel van de lokale banken en andere betalingskanalen zijn begonnen te voorkomen dat gebruikers toegang krijgen tot cryptobeurzen, zoals het besluit van Barclays om alle betalingen aan Binance stop te zetten. Soortgelijke gevallen werden gemeld als het gaat om HSBC, NatWest en anderen, die zich allemaal zorgen maakten over de regelgevingsproblemen van Binance.

The post Britse gebruikers kunnen nu ook crypto handelen op PayPal appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*