Crypto-Prijzen.nl

Brits designermerk Burberry betreedt de NFT markt

Brits designermerk Burberry betreedt de NFT markt

De NFT sector blijft nieuwe deelnemers aantrekken, niet alleen handelaren en verzamelaars, maar ook grote merken. Het nieuwste voorbeeld hiervan is het Britse luxe modehuis Burberry, dat net de NFT wereld betrad.

Voor zover bekend is het designermerk de NFT sector betreden via een samenwerking met Mythical Games, een studio die Blankos Block Party runt. Blankos Block Party is een gloednieuw NFT spel waarmee gebruikers NFT personages of Blankos kunnen kopen, verkopen of gewoon verzamelen. Daarnaast kunnen gebruikers er ook nieuwe games mee ontwerpen en bouwen.

Details over Blankos Block Party

Blankos is beschreven als een combinatie van Fortnite en Funko Pops, met toevoeging van NFT’s. Zoals velen hoogstwaarschijnlijk weten, hebben games als deze ‘skins’ die fungeren als onderdelen van een spel die interessant zijn voor spelers voor zowel digitale als fysieke producten. Met dat in gedachten past een designermerk als Burberry natuurlijk perfect bij NFT projecten, zoals Blankos.

Dit soort verzamelobjecten hebben niet alleen waarde, ze zijn zelfs in staat deze in de loop der jaren vast te houden of zelfs te vergroten. Ondertussen is Blankos Block Party heel gemakkelijk om mee te doen, vooral omdat het gratis te spelen is. Als ze eenmaal in de wereld van Blankos zijn beland, kunnen gebruikers ervoor kiezen om accessoires en cosmetica te kopen, die volledig optioneel zijn, maar ze geven het spel wel zijn charme.

De game is momenteel beschikbaar op pc, terwijl naar verwachting uiteindelijk ook ondersteuning voor andere platforms zal verschijnen. Het project zelf draait op een aangepaste variant van de EOS blockchain.

Merkontwerpers treden snel toe tot de NFT markt

Wat Burberry betreft, zijn NFT’s heten de “B-serie”, en ze zullen verschillende limited-edition drops bevatten die op 11 augustus zullen plaatsvinden. Het merk heeft een paar hints gegeven over wat u kunt verwachten, waaronder een vinyl NFT speelgoed, accessoires en een limited edition personage, Sharky B.

Maar het moet worden opgemerkt dat Burberry verre van de enige merkontwerper is die toetreedt tot de NFT wereld. Anderen hebben het eerder gedaan, zoals D&G, Gucci, Louis Vuitton en meer, waarvan de meesten zich de afgelopen maanden hebben aangesloten. Het is ook waarschijnlijk dat Burberry niet de laatste zal zijn, aangezien al deze merkontwerpers steeds meer betrokken raken, nieuwe projecten starten en anderen inspireren om in hun voetsporen te treden.

The post Brits designermerk Burberry betreedt de NFT markt appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*