Crypto-Prijzen.nl

Brinc.fi maakt een record airdrop op ETH L2

Brinc.fi maakt een record airdrop op ETH L2

Brinc.fi lanceerde op 28 maart 2022 de grootste airdrop campagne ooit via een Ethereum Layer 2 netwerk (ETH/USD). Het komt neer op maar liefst 1.200.000 gBRC tokens in de loop van de tijd voor gebruikers.

BRC stablecoin is immuun voor inflatie

De ontwrichtende stablecoin $BRC van het platform stijgt in prijs. Het wordt ingezet op Arbitrum, een Ethereum Layer 2 schaaloplossing die lage gaskosten en snelle transacties biedt.

Incentives om lid te worden van Brinc.fi

Deelnemers die minimaal 100 $DAI in $BRC kopen, kunnen extra airdrops ontvangen in de vorm van $gBRC, de governance token van het protocol, die momenteel wordt verhandeld op SushiSwap (SUSHI/USD). Als extra betrokkenheid voor de DeFi gemeenschap kan het token samen met $BRC worden gebruikt als een staking booster.

Het doel is om de toegekende beloningslimiet te bereiken en de campagne loopt elke maand totdat deze is bereikt. Het is heel eenvoudig om beloningen te claimen met een speciale airdrop pagina.

Over Brinc.fi

Brinc.fi is gebaseerd op slimme contracten en een bonding curve algoritme dat continu branden, minten en prijs- en aanbodberekening mogelijk maakt. Met elke $BRC die wordt geslagen, wordt $DAI in de reserve geplaatst, waardoor reserve back-up op de keten wordt gegarandeerd. De prijs van $BRC stijgt naarmate elke volgende $BRC die in het aanbod wordt geslagen, zijn prijs ziet stijgen.

Over het Brinc token

Het Brinc token ecosysteem geeft toegang tot een alternatieve economie die wordt ondersteund door crypto activa, empirisch gedecentraliseerd is en intrinsieke (reële) waarde heeft. Het $BRC token is op een missie om USD gekoppelde stablecoins te vervangen door een smart contract geregeld, gedecentraliseerd tokenaanbod.

Het bericht Brinc.fi maakt een record airdrop op ETH L2 verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*