Crypto-Prijzen.nl

Brian Armstrong zegt dat Ripple het goed doet in zijn zaak

Brian Armstrong zegt dat Ripple het goed doet in zijn zaak

De mede-oprichter en CEO van Coinbase, Brian Armstrong, is van mening dat Ripple het beter doet dan verwacht in zijn zaak tegen de Amerikaanse Securities Exchange Commission (SEC). Hij deelde zijn gevoelens via een tweet op 26 oktober, waarin hij zei dat de zaak de regelgever heeft doen beseffen dat het aanvallen van de cryptosector politiek impopulair is omdat dergelijke acties consumenten schaden.

In zijn tweet deelde Armstrong een link naar een rapport met updates over de zaak. De publicatie merkt op dat de SEC Ripple en twee van haar functionarissen in december 2020 heeft aangeklaagd zonder rekening te houden met een mogelijke reactie.

Als gevolg hiervan draaide het juridische team van Ripple de SEC om en bracht het in de pre-trial fase onder de proef. Naar verluidt wees het juridische team erop dat de financiële waakhond tegenstrijdige en verwarrende richtlijnen heeft uitgevaardigd met betrekking tot crypto regulering.

Het Ripple team gaf een voorbeeld van dergelijke tegenstrijdige informatie en merkte op dat William Hinman, de voormalige directeur van de SEC’s Division of Corporation Finance, zei dat Ethereum (ETH/USD) geen beveiliging is, ondanks dat het bedrijfsmodel lijkt op XRP’s, Ripple’s native cryptocurrency.

Door de verklaring van Hinman probeerde het juridische team van Ripple te bewijzen dat de SEC ongelijk had door te beweren dat het bedrijf en zijn twee leidinggevenden, Brad Garlinghouse en Chris Larsen, betrokken waren bij een niet-geregistreerde effectenverkoop. Met zulke kleine overwinningen heeft Ripple de crypto gemeenschap gewonnen, die gelooft dat deze zaak een belangrijke rol zal spelen bij het vormgeven van het regelgevingskader van de crypto industrie.

XRP community verzoekt Coinbase om de munt opnieuw aan te bieden

Dit nieuws komt nadat een groep XRP houders een motie heeft ingediend om tussenbeide te komen in de Ripple en SEC zaak, waarbij ze beweerden dat ze verliezen hadden geleden nadat het effect van de rechtszaak leidde tot het verwijderen van de token door toonaangevende beurzen, waaronder Coinbase. Hoewel deze motie werd ontkend, US District Judge Analisa Torres verleend zes movants een amici curiae (vrienden van het hof) de status van eerder deze maand.

Als amici curiae kregen de movants de kans om hun mening te geven over specifieke juridische zaken in de zaak. De inspanningen van de zes movers zorgden ervoor dat Armstrong zich afvroeg of de SEC inderdaad crypto investeerders wil beschermen, aangezien dezelfde investeerders ertegen waren.

In een volgende tweet zei de directeur van Coinbase:

De ironie is dat de mensen die ze zogenaamd beschermen degenen zijn die hen aanvallen.

Met Armstrong die steun aan Ripple en zijn leidinggevenden in de zaak verklaarde, drong de XRP gemeenschap er bij hem op aan om Coinbase XRP opnieuw te laten aanbieden als zijn manier om het ecosysteem te ondersteunen.

Daarvoor gaf Garlinghouse zijn mening tijdens de virtuele conferentie van DC Fintech Week, waarin hij zei dat de SEC ETH hielp om XRP (XRP/USD) te verslaan als de op één na grootste cryptovaluta door kapitalisatie. Op het moment van schrijven is XRP de afgelopen 24 uur met 8% gedaald om van eigenaar te wisselen voor $ 1,02 (£ 0,74).

The post Brian Armstrong zegt dat Ripple het goed doet in zijn zaak appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*