Crypto-Prijzen.nl

Brave Wallet bèta release beschikbaar op Android

Brave Wallet bèta release beschikbaar op Android

De bètaversie van Brave Wallet is nu beschikbaar op Android en zal binnenkort ook beschikbaar zijn op iOS. Het zal het voor mobiele gebruikers mogelijk maken om crypto toegang te testen volgens de website van de portemonnee. De Brave Wallet, die de Basic Attention Token (BAT/USD) ondersteunt, werd vorige maand gelanceerd voor Brave’s desktopbrowser en is nu beschikbaar als bètaversie voor Brave mobiele apps.

Een breed scala aan functies voor early adopters

Vroege gebruikers en testers kunnen het gebruiken om hun cryptoportfolio te beheren, op te slaan, te laten groeien en uit te wisselen vanuit een cryptoportemonnee die is ingebouwd in de Brave mobiele browser. Brave wordt algemeen beschouwd als de browser van de Web 3.0 toekomst. Gebruikers kunnen ook verbinding maken met Web3 DApps via een aanstaande release, die EVM compatibele netwerkondersteuning zal bieden.

Verminderd veiligheidsrisico

Omdat het browser native is, vermindert de Brave Wallet de beveiligingsrisico’s en de afhankelijkheid van geheugen en extra CPU. Hiermee kunnen gebruikers transacties uitvoeren met allerlei soorten crypto activa met superieure prestaties en veiligheid.

Nu de Brave Wallet is uitgebracht voor mobiele gebruikers, kunnen ze:

  • Vind de beste prijsmatch tegen een lijst met providers
  • Bekijk live en historische marktgrafieken
  • Koop met fiat via Wyre
  • Middelen verzenden en ontvangen
  • Importeer hun portemonnee vanuit MetaMask of andere portemonnees
  • EVM compatibele netwerken toevoegen en beheren
  • Beheer hun portfolio met NFT en multichain ondersteuning
  • NFT’s verzenden en ontvangen

Brian Bondy, CTO en mede-oprichter van Brave, merkte op:

Brave heeft onlangs 46 miljoen maandelijkse actieve gebruikers gepasseerd en we zijn verheugd om al onze gebruikers, of ze nu op desktop of mobiel zijn, een portemonnee aan te bieden die rechtstreeks in de browser is ingebouwd, ideaal voor de crypto gebruikers van vandaag. Nu kunnen Brave gebruikers profiteren van een krachtige en zeer veilige crypto portemonnee op al hun apparaten, waardoor ze een naadloze crypto ervaring krijgen.

Brave portemonnee is gratis

Om de portemonnee te gebruiken, hoeft u alleen maar de Brave browser op uw mobiele apparaten te downloaden of uw Brave mobiele app te upgraden naar de huidige (1.33) versie op Android. Dit zal de komende dagen mogelijk zijn op iOS.

Anders dan Brave Rewards

Brave wijst erop dat de portemonnee niet hetzelfde is als de functie die Brave gebruikers beloont met BAT voor het bekijken van privacybeschermende advertenties. De enige verbinding is dat gebruikers elke ingewisselde BAT van Brave Rewards in de Brave Wallet kunnen opslaan nadat ze het bewaarproces hebben ondergaan.

The post Brave Wallet bèta release beschikbaar op Android appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*