Crypto-Prijzen.nl

BPN Capital en Upstream werken samen aan verkoop van Paradise NFT Club twv $ 65 miljoen

BPN Capital en Upstream werken samen aan verkoop van Paradise NFT Club twv $ 65 miljoen

BPN Capital Group, een door blockchaintechnologie aangedreven fintech-startup, en gereguleerd digitaal effectenuitwisselingsplatform Upstream, hebben de lancering aangekondigd van hun nieuwe non-fungible token (NFT) collectie genaamd Paradise NFT Club.

De NFT-collectie van $ 65 miljoen is te koop op de Upstream-exchange en biedt toegang tot 7.800 NFT’s voor lidmaatschap, verdeeld over vier niveaus.

3.200 luxe villa’s beschikbaar

Volgens een op woensdag gepubliceerd persbericht, is de Paradise NFT Club gevestigd in Ciudad Terrena, Samana, in de Dominicaanse Republiek. De moderne milieuvriendelijke stad heeft 2.500.000 vierkante meter grond en omvat een wit zandstrand, een rivier en twee bronnen.

Het pand omvat 3.200 luxe villa’s, waarvan 3.050 voor het grijpen staan voor $ 1,5 miljoen tot $ 10 miljoen per stuk. Geïnteresseerde kopers hebben toegang tot 70% financiering van een geselecteerde geldschieter.

Fans hebben ook toegang tot exclusieve golftoernooien, privé-evenementen, een helihaven en een supermarkt naast andere topvoorzieningen.

Mark Elenowitz, de mede-oprichter van Upstream, merkte op dat de samenwerking nieuwe kansen voor hun gebruikers helpt te openen.

Lidmaatschap NFT’s zijn slechts een van de vele manieren waarop we innoveren om Web 3.0-strategieën te integreren in Web 2.0-producten. Bewijs van eigendom op een open grootboek samen met een blockchain-handelsecosysteem stelt leden in staat nieuwe kansen te ontgrendelen en hun lidmaatschappen veilig te stellen, evenals veilig te handelen .

Om deel te nemen aan de verkoop, moeten fans toegang hebben tot Upstream. Van daaruit kunnen ze een account aanmaken en dit financieren met een van de ondersteunde betalingsopties. Deze omvatten PayPal, creditcards, betaalpassen en traditionele bankoverschrijvingen.

Aankoop en verkoop van Membership NFT’s op de Upstream-app zullen geen gas fees vereisen, maakte het platform bekend.

Het bericht BPN Capital en Upstream werken samen aan verkoop van Paradise NFT Club twv $ 65 miljoen verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*