Crypto-Prijzen.nl

Borderless Capital opent een fonds van $10 miljoen voor HNT

Borderless Capital opent een fonds van $10 miljoen voor HNT

Borderless Capital, een durfkapitaalbedrijf dat zich richt op de groei van het Algorand ecosysteem, sloot het HNT.Fund voor $ 10 miljoen, vernam Invezz uit een persbericht van het bedrijf. Het fonds is opgericht met als doel Helium (HNT/USD), het native token van het People’s Network, te minen en te staken, dat is gebaseerd op de Helium blockchain en LoRaWAN technologie.

Mijnbouwsysteem gebaseerd op innovatief Proof-of-Coverage algoritme

Het fonds zal de Helium blockchain ondersteunen door het token uit te zetten en te minen op basis van Proof-of-Coverage, een algoritme dat gebruikers beloont die hotspots gebruiken die zijn gekoppeld aan de blockchain van de cryptocurrency. De hotspots ondersteunen het HNT blockchain ecosysteem door een radiogebaseerd, energiezuinig netwerk te creëren dat IoT-apparaten met het web verbindt.

Fonds om 100 Helium validators te lanceren

Het HNT.Fund zal ongeveer 100 Helium validators lanceren, die gebruikmaken van een Proof of Stake mechanisme om blokproductie en bevestiging uit te voeren. Gebruikers verbinden HNT via dit mechanisme. De Consensus Group, wiens netwerk 70.000 Hotspots in 90 landen omvat, zal blokproductie uitvoeren. De groep is van plan in 2021 uit te breiden naar 5G/CBRS toestellen.

Toonaangevende experts onder HNT.Fund partners

Onder de commanditaire vennoten van het fonds bevinden zich mensen zoals voormalig Twitter COO Adam Bain, Extend CEO en oprichter Woodrow Levin, Sandeep Nailwal, mede-oprichter van Polygon; Bibox Exchange oprichter Aries Wang, en GoldenTree partners Deeb Salem, Steven Tannanbaum en Joseph Naggar.

Een van de belangrijkste aankomende initiatieven van het fonds is het creëren van een ingepakte HNT op het Algorand ecosysteem om meer lucratieve kansen te creëren voor het token op de Algorand smart contract blockchain. Wrapped HNT zal zowel CeFI- als DeFi-gebruik hebben dankzij de superieure prestaties en flexibiliteit van Algorand, waardoor gebruikers het token kunnen verhandelen of opbrengst kunnen verdienen.

Borderless CEO en Managing Partner David Garcia becommentarieerde de ontwikkeling:

“We zien de Helium blockchain als de connectiviteitslaag voor hardwarenetwerken, waar het mogelijk is om de volgende generatie IOT-apparaten en IOT-applicaties te bouwen, en we hebben een unieke kans om dit te koppelen aan de toekomstige financiële software van het Algorand netwerk. Door beide ecosystemen (hardware IOT-netwerk en software financieel netwerk) te helpen overbruggen, komen we een stap dichter bij de samenleving van de toekomst en creëren we tegelijkertijd waarde voor beide ecosystemen.”

The post Borderless Capital opent een fonds van $10 miljoen voor HNT appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*