Crypto-Prijzen.nl

BNB prijsanalyse: kan de activering van Binance kaarten de waarde van het token verhogen?

BNB prijsanalyse: kan de activering van Binance kaarten de waarde van het token verhogen?

Binance BNB/USD is een van de grootste cryptocurrency beurzen in termen van dagelijks handelsvolume, opgericht in 2017.

De Binance Coin (BNB) is het cryptocurrency token dat door de beurs wordt uitgegeven en wordt gebruikt als een hulpprogramma op de beurs, waarmee gebruikers transacties en handelskosten tegen een lager tarief kunnen betalen.

De Binance Card werkt als een gewone debetkaart. Het stelt u echter in staat om uw cryptocurrencies uit te geven. Het is een VISA kaart die wereldwijd door meer dan 60 miljoen handelaren wordt geaccepteerd.

Toegang tot de Binance kaart op de wallets van gebruikers als katalysator voor groei

Op 22 oktober bespraken we hoe BSC ontwikkelaars aanvullende maatregelen voorstelden om de waarde van BNB te verhogen.

Op 3 november kondigde Binance op Twitter aan dat de Binance Card nu kan worden gekoppeld aan de wallets van de gebruikers.

Bovendien lijkt de beurs over te gaan naar peer-to-peer en andere portefeuilles naar zijn financieringsportefeuille.

Wat dit betekent is dat gebruikers nu eindelijk hun Binance kaart kunnen verbinden met hun wallets, waardoor ze toegang krijgen tot nul kosten voor hun betalingen. Houd er rekening mee dat er mogelijk nog kosten van derden van toepassing zijn.

Dit is een uitstekend voordeel voor degenen die hun Binance kaart al hebben bemachtigd. Door de kaart te activeren, kunnen gebruikers ook crypto in hun Binance portemonnee houden, waardoor ze deze op hun beurt kunnen inwisselen wanneer ze een betaling doen.

Binance geeft ook 8% cashback aan alle in aanmerking komende gebruikers die de Binance Visa Card gebruiken. Bovendien worden alle fondsen op de Binance Card beschermd door de hoogste veiligheidsnormen bij Binance.

Moet u beleggen in Binance Coin (BNB)?

Op 3 november had Binance Coin (BNB) een waarde van $ 551.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we het vergelijken met de hoogste waarde aller tijden en de prestaties in oktober.

BNB had zijn hoogste punt ooit op 10 mei toen het $ 686,31 bereikte. Dit betekent dat het token $ 135,31 hoger in waarde was of met 24% op zijn hoogste punt ooit.

Wat de prestaties van oktober betreft, was het laagste punt op 12 oktober, toen de token daalde tot een waarde van $ 395,57.

Het hoogste punt was op 30 oktober, toen de token in waarde toenam tot $ 536,57.

Hier kunnen we zien dat het token in oktober in waarde is gestegen met $ 141 of met 35%.

Van 30 oktober tot 3 november steeg de token met $ 14,43 of met 2%.

Nu het mogelijk is om de Binance kaart aan een portemonnee te koppelen, kunnen we mogelijk een toename in het gebruik van de Binance Exchange zien, waardoor het BNB token waardevoller wordt.

Dit geeft ons een indicatie dat het token eind november een waarde van $ 580 kan bereiken, waardoor het een solide investeringsmogelijkheid is tegen de huidige prijs.

The post BNB prijsanalyse: kan de activering van Binance kaarten de waarde van het token verhogen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*