Crypto-Prijzen.nl

BNB Chain MVBIV accepteert AlgoBlocks

BNB Chain MVBIV accepteert AlgoBlocks

Binance’s Most Valuable Builder IV (“MVBIV”) incubator heeft AlgoBlocks geaccepteerd, samen met 17 andere projecten die voor het programma zijn geselecteerd, vernam Invezz uit een persbericht. Een hele prestatie, want bijna 500 projecten hebben zich aangemeld voor het uiterst competitieve programma.

Binance ( BNB/USD ) organiseert het MVB Incubation Program om de crypto- en ondernemersgemeenschap te versterken en ontwikkelaars die innoveren op de Binance Smart Chain (BSC) meer ondersteuning te bieden.

Community, beveiliging, marketingondersteuning

AlgoBlocks, een alles-in-één DeFi beheerplatform, en de andere deelnemers ontvangen beveiligingsondersteuning, marketing- en gemeenschapsondersteuning, masterclasses en mentorschap van Binance.

AlgoBlocks kan worden beschouwd als een kandidaat om te worden genoteerd op ’s werelds grootste beurs of als een ontvanger van financiering van Binance of van zijn ecosysteempartners. De prestaties tijdens het programma zullen dit bepalen.

AlgoBlocks voltooide drie IDO’s met spectaculair succes

AlgoBlocks rondde de openbare inzamelingsronde af met drie IDO platforms: KrystalGO, Decubate en Poolz (respectievelijk op 7 april, 14 april en 15 april). Ze waren allemaal binnen een uur na livegang uitverkocht, ondanks extreme marktvolatiliteit. Dit is een indicatie van de sterke steun van de community van het DeFi platform.

Morgen, 19 april, om 10:00 UTC, wordt AlgoBlocks genoteerd op MEXC, BitMart en PancakeSwap. Alle vermeldingen zullen tegelijkertijd plaatsvinden.

Over AlgoBlocks

Het platform heeft als missie om het proces van interactie met meerdere DeFi protocollen over verschillende blockchains eenvoudiger te maken. Het is bedoeld om DeFi gebruikers de volgende productfuncties te bieden:

  • Een intelligent en gepersonaliseerd signaalsysteem.
  • Alles in één DeFi dashboard, dat aansluit op je wallet om je DeFi portfolio te bekijken.
  • Samengestelde investeringsoptie met één klik of het instellen van eigen voorgeprogrammeerde trading.
  • Wissel activa om en krijg toegang tot meerdere DEX’s op één pagina.
  • Marketplace, bezoek de marktplaats voor samengestelde DeFi investeringsaanbevelingen.
  • DeFi onderwijsportaal met een gamified systeem
  • Opties voor DeFi beginners om DeFi concepten te leren en NFT’s te verdienen.
  • Uitgebreide DApps en DEX zoekmachine voor DEX’s tot NFT’s.

Het bericht BNB Chain MVBIV accepteert AlgoBlocks verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*