Crypto-Prijzen.nl

BNB Chain is live op Biconomy’s Hyphen

BNB Chain is live op Biconomy’s Hyphen

BNB Chain ( BNB/USD ) is nu live op Biconomy’s cross-chain bridge Hyphen, waardoor gebruikers sneller en efficiënter transfers kunnen maken naar het Ethereum Mainnet ( ETH/USD ), vernam Invezz uit een persbericht.

Gebruikers van beide chains zullen eenvoudig en zonder wrijving toegang hebben tot een veel groter aantal gedecentraliseerde applicaties (dApps), doordat de interoperabiliteit tussen beide is vergroot.

Cross-chain transfers blijven een uitdaging

Het silokarakter van de verschillende chains maakt de huidige gebruikerservaring tijdrovend en onhandig. Hyphen werkt aan het creëren en verenigen van een naadloze wereld met meerdere chains. De bridge maakt snelle en betaalbare overdrachten mogelijk, waarbij de problemen van zwakke netwerkeffecten en lage composabiliteit op native bridges direct worden aangepakt.

Ahmed Al-Balaghi, mede-oprichter van Biconony, merkte op:

Het is duidelijk dat de toekomst van web3 multichain is en nodig zal zijn om het volgende miljard gebruikers aan boord te krijgen. Om dit werkelijkheid te laten worden, moeten Layer 1’s, sidechains en andere schaaloplossingen worden geïntegreerd. Dit verwijdert wrijving voor de eindgebruiker en maakt interactie met crypto een meer naadloze ervaring. Hyphen biedt deze snelle, naadloze bridge die de infrastructuur nodig heeft voor een collaboratief en verbonden web3.

BNB op Hyphen is een voorbeeld van groei van de multi chains toekomst

BNB voegt zich bij Polygon ( MATIC/USD ), Ethereum en andere chains die naadloos op Hyphen draaien. Momenteel heeft de cross-chain bridge bijna 20.000 unieke gebruikers. Dit aantal zal naar verwachting toenemen zodra BNB wordt toegevoegd. Hyphen heeft tot nu toe in totaal iets minder dan $ 130 miljoen tussen chains gekanaliseerd.

Snelle transfers zijn niet het enige voordeel

Andere voordelen van de integratie zijn vergoedingen voor liquiditeitsverschaffers en BICO-beloningen voor het toevoegen van liquiditeit aan de BNB-pools, namelijk BNB – ETH, BNB – BICO, BNB – USDC en BNB – USDT. Elk van deze heeft een cap. Zodra de limiet is bereikt, kunnen nieuwe gebruikers geen bijdrage meer leveren, wat een gelijke deelname in alle Biconomy pools garandeert.

Biconomy’s cross-chain bridging-technologie is een belangrijk onderdeel van hun voortdurende missie om de acceptatie van web3 te versnellen, door de frictie tussen eindgebruikers en op blockchain gebaseerde applicaties te minimaliseren.

Het bericht BNB Chain is live op Biconomy’s Hyphen verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*