Crypto-Prijzen.nl

Blueshift daagt Cardano uit met een innovatief AMM protocol

Blueshift daagt Cardano uit met een innovatief AMM protocol

Blueshift zal Cardano DEX’s (ADA/USD) uitdagen met een zeer innovatief AMM protocol als initiële benadering van DEX aanbod en token release.

De crypto krachtpatser zal de grenzen van DeFi verleggen via een samenwerking met Shima Capital, die een succesvolle startfinancieringsronde van $ 3 miljoen leidde, vernam Invezz van een persbericht dat voor het eerst op CoinTelegraph werd gepubliceerd.

Opnieuw uitgevonden protocol, virtuele paren en DAO gebaseerd portfoliobeheer

Het nieuwe AMM protocol van Blueshift zal enkelzijdige tokenliquiditeit, liquiditeitsportefeuilles, virtuele paren, interne prijsorakels, DAO gebaseerd portfoliobeheer en meer bevatten. Het platform wil verder gaan dan oplossingen die zijn gebaseerd op gecentraliseerde, beperkte portfolio’s en slimme orderrouters.

Eerder ongeziene voordelen

De crypto ruimte heeft nog nooit voordelen gezien zoals dit gloednieuwe AMM protocol zal creëren. Liquiditeitsverschaffers, handelaren en andere belanghebbenden hebben toegang tot echt gedecentraliseerde, door de gemeenschap aangestuurde portefeuilles.

Er zijn geen vergoedingen voor arbitragetransacties, zeer lage tijdelijke verliezen en hogere jaarlijkse percentages met een lager risico. Alles bij elkaar genomen zijn deze innovaties ronduit revolutionair voor individuen en het bredere ecosysteem.

Een Blueshift investeerder merkte op:

De liquiditeitsportefeuilles van Blueshift zijn als ETF’s voor cryptocurrencies, maar met extra DeFi inkomsten.

Het project heeft ook betekenis buiten het Cardano ecosysteem, het doel van de eerste implementatie. Blueshift heeft als doel een revolutie teweeg te brengen in DeFi en een ecosysteem te creëren dat niet beperkt is tot specifieke Layer 1 blockchain platforms.

Milkomeda L2 protocol is de sleutel tot implementatie

Het Milkomeda L2 protocol is de sleutel tot de implementatie van deze geavanceerde technologie op Cardano. In samenwerking met Blueshift werkt het team van Milkomeda aan een oplossing die EVM compatibiliteit en de langverwachte bruikbaarheidsfunctie van de DeFi app op Cardano mogelijk maakt. Hierdoor kan Blueshift in één keer profiteren van de liquiditeit van Cardano.

Blueshift en OccamRazer bundelen hun krachten

Hiervoor heeft Blueshift de krachten gebundeld met OccamRazer, het vlaggenschip op Cardano gerichte lanceerplatform. Het Occam.Fi team is officieel bezig met het incuberen van Blueshift.

Om deel uit te maken van het Blueshift ecosysteem en de technologie ervan te gebruiken, kunt u deelnemen aan het initiële DEX aanbod (IDO) op het OccamRazer lanceerplatform en BLUES tokens verwerven. Na de IDO kunt u ze op de secundaire markt krijgen.

Aanzienlijke jaarlijkse opbrengsten van uitzetten

Hoewel het mogelijk is om toegang te krijgen tot het liquiditeitsbeheerplatform van Blueshift zonder BLUES tokens te bezitten, bieden ze een aanzienlijke APY van staking en het voorrecht om deel te nemen aan Blueshift ecosysteembeheer.

Het bericht Blueshift daagt Cardano uit met een innovatief AMM protocol verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*