Crypto-Prijzen.nl

BlockTower Capital executive zegt dat Bitcoin zich nog in een vroeg stadium bevindt

BlockTower Capital executive zegt dat Bitcoin zich nog in een vroeg stadium bevindt

De markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen weken grote prijsdalingen opgetekend. De hele markt is met bijna de helft gedaald sinds het hoogtepunt in november vorig jaar, met een cryptomarktkapitalisatie van ongeveer $ 1,52 biljoen.

Bitcoin (BTC/USD) is met ongeveer 50% gedaald ten opzichte van zijn hoogste punt ooit, en loopt momenteel het risico zijn winst van het jaar tot nu teniet te doen. Volgens de General Partner van BlockTower Capital, Michael Bucella, is Bitcoin echter nog steeds een jonge activaklasse.

Bitcoin bevindt zich nog steeds in de groeimodus

Tijdens een interview met CNBC merkte Bucella op dat Bitcoin nog steeds in de groeimodus was. Hij merkte op dat grootschalige beleggers de dip gebruikten als een kans om zich weer in te kopen, ondanks de volatiliteit van de markt.

Bucella merkte op dat de volatiliteit in Bitcoin en de hele cryptocurrency niet onverwacht was, aangezien het nog een jonge activaklasse was. Hij voegde eraan toe dat de huidige dip werd toegeschreven aan de valse uitbraak van het afgelopen jaar die niet duurzaam was. “Er was veel waardecreatie die de fundamentele groei overtrof”, aldus Bucella.

Bucella merkte ook op dat de volatiliteit van de cryptomarkt aantrekkelijk was voor spelers op de crypto hedgemarkt. Door deze volatiliteit zijn deze instellingen actief geworden. De executive merkte ook op dat deze volatiliteit vergelijkbaar was met nieuwe IPO’s waarvan de waarden piekten toen ze nog jong waren.

Markt opgeschrikt door mogelijke Fed aankondiging

De recente volatiliteit deed zich voor op de financiële markten. Hoewel de crypto ruimte de meeste dip heeft opgetekend, hebben andere activaklassen ook enige verliezen geleden, wat wordt toegeschreven aan de langverwachte aankondiging door de Amerikaanse Federal Reserve.

De Federal Reserve voert deze woensdag gesprekken om het monetaire beleid te bespreken. De bijeenkomst werd toegeschreven aan zorgen over de stijgende inflatie. Enkele van de maatregelen die naar verwachting zullen worden aangekondigd, zijn onder meer het verhogen van de rente om dit te beteugelen. De aankondiging door de regelgevende instantie heeft voor onrust gezorgd op de cryptomarkt, aangezien de bulls van november werden toegeschreven aan de groeiende acceptatie van Bitcoin als waardeopslag. Een mogelijk Bitcoin mijnverbod in Rusland wordt ook toegeschreven aan de neerwaartse trend.

La notizia BlockTower Capital executive zegt dat Bitcoin zich nog in een vroeg stadium bevindt era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*