Crypto-Prijzen.nl

BlockOne heeft $210 miljoen aangekondigd om het EOS netwerk te herbouwen

BlockOne heeft $210 miljoen aangekondigd om het EOS netwerk te herbouwen

Het EOS netwerk betrad de crypto ruimte met een knal vanwege de hoge snelheden van zijn netwerk. Veel van die hype hield echter niet lang stand en EOS behoorde dit jaar tot de slechtst presterende tokens, ondanks bullish winsten in de bredere markt.

EOS viel van de top 10 cryptocurrencies op de markt naar de huidige rang van 44. Het lijkt er nu echter op dat BlockOne werkt aan een nieuw initiatief dat erop gericht is het netwerk weer in zijn oude glorie te herstellen.

$210 miljoen om het EOS netwerk te redden

BlockOne is het blockchainbedrijf achter de ontwikkeling van het EOS netwerk en token. Het bedrijf werkt nu aan een plan om 45 miljoen EOS tokens, ter waarde van ongeveer $ 210 miljoen, over te dragen aan Helios.

In de aankondiging hierover verklaarde het bedrijf dat de beslissing om deze fondsen over te dragen tot stand kwam na verschillende consultaties over het gebruik van de tokenholdings om de groei van het netwerk te stimuleren.

Het bedrijf merkt op dat het “het EOS netwerk zal versterken” en zich zal richten op nieuwe klanten terwijl het via dit initiatief naar nieuwe kansen zoekt. Netwerkgebruikers kunnen ook verwachten dat nieuwe gedecentraliseerde governance initiatieven de kop opsteken en de liquiditeit vergroten voor projecten die op het EOS netwerk actief zijn.

Plannen om het netwerk in zijn oude glorie te doen herleven

Het Helios netwerk heeft opgemerkt dat het verschillende plannen heeft die kunnen helpen het EOS netwerk nieuw leven in te blazen. Een van deze strategieën omvat de lancering van een EOS Venture Capital fonds. Dit fonds is bedoeld om ontwikkelaars te ondersteunen die institutionele financiële producten lanceren op het EOS netwerk.

Andere plannen omvatten het ondersteunen van de ontwikkeling van kritieke infrastructuur en het deelnemen aan gemeenschapsevenementen die bewustzijn creëren, netwerken bevorderen en de levensvatbaarheid van het project vergroten.

De recente actie om het EOS netwerk nieuw leven in te blazen komt een paar dagen nadat de oprichter van het netwerk, Yves La Rose, een voormalige ontwikkelaar aanviel omdat hij het project had verlaten en niet had bijgedragen aan de groei van EOS. La Rose verklaarde zelfs dat “EOS” een mislukking is.

Hoewel haar woorden hard zijn, geven ze het echte beeld weer van wat er met EOS is gebeurd. Een jaar geleden was EOS het op zeven na grootste token qua marktkapitalisatie voordat alles bergafwaarts ging.

The post BlockOne heeft $210 miljoen aangekondigd om het EOS netwerk te herbouwen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*