Crypto-Prijzen.nl

Blockmetrix haalt $43 miljoen op in Series B aandelen

Blockmetrix haalt $43 miljoen op in Series B aandelen

Dynamisch groeiende Amerikaanse Bitcoin mijnstartup Blockmetrix heeft $ 43 miljoen aan Series B aandelen opgehaald, waardoor de totale durfkapitaalfinanciering op $ 50 miljoen komt, zo kondigde de startup aan.

Hypergroeistrategie uitbreiden

Beleggers uit de VS, Australië en enkele Aziatische landen namen deel aan de nieuwe, aanzienlijk overtekende ronde. Het ingezamelde geld zal worden gebruikt om de hypergroeistrategie van Blockmetrix uit te breiden, voornamelijk door het beveiligen van digitale asset mining-rigs.

Series A fondsen die worden gebruikt om meer dan 1000 rigs in te zetten

Blockmetrix heeft een exponentiële groei doorgemaakt sinds de oprichting in juni 2021. Het bedrag van $ 7 miljoen, verzameld in een Series A financieringsronde, werd gebruikt om meer dan 1000 platforms in te zetten.

Met de nieuw opgehaalde $ 43 miljoen in Series B kapitaal kan de startup nog eens 5.000+ rigs veiligstellen. Dit zal gebeuren in het kader van vijf grotere opdrachten op middellange termijn.

Een belangrijke speler in de goudkoorts van cryptomining in Texas

Terwijl startups en gevestigde mijnwerkers zich naar Texas haasten om een winkel op te zetten, ontvangt Blockmetrix aanzienlijke financiering. Volgens Bitcoin experts (BTC/USD) wordt Texas de volgende Bitcoin mijnhoofdstad.

De staat en lokale overheden moedigen aanhoudende investeringen in digitale asset mining activiteiten aan, in de hoop economische groei te realiseren en meer banen te creëren.

De relaties tussen Blockmetrix en investeerders in de VS, Australië en Azië draaien om crypto, technologie en mijnbouw. Blockmetrix mede-oprichter en CEO Nevin Bannister becommentarieerde de Series B ronde:

Het verwerven van deze aanvullende financiering is een belangrijke mijlpaal en een bewijs van de inspanningen van ons team om dit bedrijf in een razend tempo op te bouwen. Ons bedrijf zo snel mogelijk opschalen is sinds dag één ons belangrijkste voorrecht. We streven ernaar dit momentum vast te houden en aan de vraag van de industrie te voldoen nu we onze tussentijdse ronde en eventuele derde financieringsronde ingaan. Wij danken al onze investeerders voor het geloof in onze missie.

Het bericht Blockmetrix haalt $43 miljoen op in Series B aandelen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*