Crypto-Prijzen.nl

BlockFi tekent een exclusieve samenwerking met Cade Cunningham

BlockFi tekent een exclusieve samenwerking met Cade Cunningham

De banden tussen de crypto- en sportindustrie zijn nog verder versterkt met de recente exclusieve meerjarige samenwerking tussen het financiële dienstverlener BlockFi en NBA ster Cade Cunningham. De professionele basketballer heeft ermee ingestemd om deel te nemen aan exclusieve interviews en educatieve video’s te maken, terwijl BlockFi hem bonussen zal betalen die in Bitcoin (BTC/USD) worden betaald.

De samenwerking werd onthuld in een recent persbericht, waarin staat dat de 19-jarige sportster NBA fans zal informeren over digitale valuta, hun waarde en meer. Hij zal ook deelnemen aan interviews, verschillende video’s en zelfs promotionele weggeefacties.

Zoals vermeld, zal Cunningham een ondertekeningsbonus ontvangen voor het accepteren van de deal, hoewel het bedrag dat BlockFi heeft afgesproken te betalen niet is bekendgemaakt. Wat wel bekend is, is dat de bonus volledig in Bitcoin wordt uitbetaald, die direct op zijn rekening wordt gestort.

Cade Cunningham deelt zijn enthousiasme over de kans

Cade Cunningham is slechts de nieuwste grote naam in de sportsector die crypto gaat gebruiken, en hij verklaarde dat digitale activa een steeds belangrijker onderdeel van het financiële systeem worden. Zijn samenwerking met de financiële dienstverlener zal niet alleen belangrijk zijn voor hem, als langetermijnbelegger, maar ook voor de wereldwijde cryptogemeenschap. Om nog maar te zwijgen van zijn fans, evenals NBA fans in het algemeen, van over de hele wereld.

Bovendien zal hij dankzij het partnerschap zijn portfolio kunnen diversifiëren en zijn crypto activa gemakkelijker kunnen beheren met behulp van de diensten van het bedrijf. BlockFi, zoals hij zei, wordt belangrijker dan ooit in persoonlijke financiën. Het bedrijf is nu in staat om talloze gemeenschappen in de VS en de hele wereld te helpen, gevuld met hardwerkende mensen die nog steeds geen toegang hebben tot kostenefficiënte, betrouwbare opties om geld te besparen en te investeren.

Ondertussen prees de CEO en mede-oprichter van BlockFi, Zac Prince, de jonge atleet als een NBA-ster, en benadrukte dat mensen zoals hij een geweldige kans hebben om de samenleving te helpen een beter begrip te krijgen van het potentieel dat de crypto industrie te bieden heeft.

The post BlockFi tekent een exclusieve samenwerking met Cade Cunningham appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*